consell d'infants

Els infants d'Ordino faran un vídeo per promocionar la parròquia

El vídeo es farà de manera conjunta entre les dues escoles i tindran el suport dels diferents departaments del comú

Els infants d'Ordino faran un vídeo per promocionar la parròquiaANA / C. G.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El consell d'infants d'Ordino ha aprovat de manera unànime aquest matí la realització durant aquest curs d'un vídeo promocional de la parròquia, on surtin tots els pobles, els museus, les zones on poder fer esport, els restaurants i fins i tot animals salvatges, tal com han justificat durant el consell. "Volem ensenyar com és Ordino perquè la gent vingui i vegi que és molt bonic", ha explicat l'alumna Leire Domínguez, de l'Escola Andorrana d'Ordino.

El vídeo es farà de manera conjunta entre les dues escoles i tindran el suport dels diferents departaments del comú, tal com ha defensat la cònsol menor, Gemma Riba. "La feina i el mèrit és del consell d'infants, nosaltres estem aquí per ajudar-los", ha destacat.

Un altre dels punts tractats durant el consell ha estat l'estat en què es troba el mural que s'està pintant a una de les parets del poliesportiu Germans de Riba. Hanna Stasans, de l'Escola Francesa, ha explicat que encara no està finalitzat tot i que queden només petits detalls. Al seu parer, ha quedat "molt maco" i pretén "representar la pau del món" i la problemàtica de la contaminació, ja que, amb una cistella dibuixada, convida a no tirar al terra la brossa.

Finalment, i durant el torn de preguntes, alguns infants han coincidit a queixar-se de l'estat en què es troben les línies del pati, motiu pel qual han demanat que les tornin a pintar. També han explicat que un dels ponts d'accés al centre està en mal estat i ja hi ha hagut nens que s'han fet mal. Davant aquestes queixes, els cònsols s'han compromès a tramitar-les al ministeri d'Educació, que és qui en té la competència.

tracking