Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Encamp

Veïns del Pas de la Casa denuncien un nou abocament al riu Arieja

Asseguren que és el tercer episodi d’aquestes característiques en els darrers dos mesos
Actualitzada 11/12/2016 a les 07:51
Un grup de veïns del Pas de la Casa va denunciar ahir al Diari el que considera un nou abocament de residus al riu Arieja al pas per la població encampadana. Concretament, l’abocament de residus es va fer divendres al matí per una sortida d’aigua, prop del carrer de l’Abeurador, que va a parar directament al riu. Aquest grup de veïns acompanya la denúncia amb un vídeo en què es pot veure com de la canonada surt aigua de color blanquinós que va a parar directament al riu, que perd la transparència habitual en aquest tram per tornar-se també de color blanc.
Segons els mateixos veïns del Pas de la Casa que van denunciar l’abocament, no és el primer cop que succeeix un fet similar. “La setmana passada hi va haver un altre abocament, en aquest cas de pintura”, va indicar la treballadora d’un restaurant proper a la zona dels fets. I hi va afegir que fa dos mesos hi va haver un altre incident i que en aquell cas es va alliberar gasoli directament al riu. “En aquesta part de l’Arieja hi havia truites habitualment i ara fa temps que no se’n veu cap.”

Cap avís als bombers
Els denunciants lamenten que malgrat haver avisat el comú del que està passant al riu no han rebut cap resposta per part de la corporació. Malgrat la denúncia dels veïns, fonts del cos de bombers van assegurar ahir al Diari que divendres, el dia de l’abocament, no van rebre cap avís per actuar a la zona.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts