Il·lusió al Poblet de Nadal
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un patge dels Reis Mags va arribar ahir pujat a sobre d’un dromedari a Andorra la Vella, acompanyat d’un altre animal car­regat de regals. Els nens, incrèduls i amb els ulls oberts com a taronges, miraven com el patge els saludava, els donava la mà i escoltava uns missatges replets d’il·lusions.

Entre ells, hi havia la Tània i la Nora Polipai, dues germanes de 3 i 5 anys respectivament. Les nenes miraven sorpreses el patge i els animals. “És el primer any que veig dromedaris”, va dir emocionada la Nora. Les germanes van assegurar que aquest any s’han portat molt bé i que esperen que la nit del 5 al 6 de gener Ses Majestats els Reis Mags d’Orient s’aturin a casa seva per deixar-los regals. La Tània vol una colònia i la seva germana un bebè de joguina.

Després de fer un tomb per la plaça del Poble, el patge va entrar a l’estable amb els animals i es va asseure en un tron. Un cop allà, va obrir la porta i en un segon es va fer una cua de nens impacients que volien entregar-li una carta o explicar-li les seves peticions. El patge serà l’encarregat de recollir aquestes il·lusions dels menuts de casa per, després, fer-se-les arribar als Reis Mags.

No només van arribar els emissaris de Ses Majestats d’Orient, també es van apropar fins a la plaça els enviats del Pare Noel: uns follets vestits de verd i acompanyats dels seus rens. Els nens s’amuntegaven a la tanca de l’estable per veure aquests animals que venen de terres tan llunyanes. L’Igor López, de 9 anys, era la primera vegada que veia aquest mamífer. “Em semblen perfectes els rens”, va manifestar l’Igor. El nen espera que el Pare Noel li porti “una PlayStation i joguines”.

L’Ariadna Pernia, de 7 anys, va confessar que li agrada veure aquests animals de “tan a prop”, perquè d’altres vegades havia vist cérvols però al bosc. “Sí que m’he portat bé”, va ressaltar l’Ariadna, que va assenyalar que vol que el Pare Noel li porti joguines.

Un dels seus emissaris és el follet Jacobo de Vega, de l’empresa Evacan. “El Pare Noel no ha pogut venir aquests dies perquè té molt d’enrenou i parlem amb ell i el que ens transmetin els nens l’hi farem saber ràpidament”, va assegurar De Vega. Entre les joguines més desitjades es troben els ninots de la Patrulla canina, la Peppa Pig o vehicles elèctrics, va indicar el follet.

Tant els enviats dels Reis com del Pare Noel estaran escoltant i recollint les il·lusions dels nens fins al pròxim diumenge a la plaça del Poble d’onze del matí a vuit del vespre.

tracking