Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Sant Julià de Lòria

Torres espera fer un pas important per construir el vial aquest mandat

El ministre d’Ordenament Territorial assegura que el projecte “és prioritari” i quan hi hagi disponibilitat pressupostària es farà
Jordi Torres va assegurar ahir que “no és de cap manera cert” que el Govern hagi aparcat el vial de Sant Julià en resposta a les crítiques d’Unió Laurediana (UL) quan afirmava que temia que les dues fases pendents no es faran. El titular d’Ordenament Territorial va assenyalar que per a l’executiu “és un projecte prioritari, però l’import és molt important i si en tenim la possibilitat intentarem fer-ho”, i tot i que no va especificar cap data respecte quan es podria començar a treballar en la variant va indicar que “no descarto que abans d’acabar la legislatura es pogués
  • #7 Homo escaldensis ("amb cariñu").
    (06/12/16 19:38)

    ricard de haro va dir..
    El Ricard de Haro! Quins temps! Aquelles votacions al Consell sobre el vial! Quan era? Segur que aquells dies, hores inclús, abans de l'extinció dels dinosaures. Hi ha hagut una nova fugida de fauna del gloriós Museu d'Història Natural de Nova York? No has perdut l'esperança de deixar un Sant Julià degradat i ple d'asfalt de dalt a baix. Força, Ricard! Hasta la victoria, siempre!

    Respondre
  • #6 ricard de haro
    (06/12/16 12:41)

    No hem perdut la esperança.

    Respondre
  • #5 Mandat exhaurit
    (06/12/16 11:44)

    Jordi, a aquest mandat li queden dos telediaris. Ho sento, aneu tard.

    Respondre
  • #4 Ordinenc
    (06/12/16 11:19)

  • #3 Ordino oblidat
    (06/12/16 08:01)

    Del d'Ordino ja ni se'n parla, això que és tan o més important. Aquí d'alt si que estem deixats de tothom.

    Respondre
  • #2 Gran cost per a gairebé nul resultat
    (06/12/16 07:40)

    Quan el ministre diu sobre el vial: “és un projecte prioritari", no diu que la incidència sobre la fluïdesa del tràfic depèn més d'Espanya que de cap altra cosa. 45 milions d'euros per a un resultat viari que serà insatisfactori. Per no dir res de la degradació de la imatge de Sant Julià: pur asfalt: Sant Julià, capital pirinenca de l'asfalt. Alegria, molta alegria!

    Respondre
  • #1 Al currículum DA: vial en execució.
    (06/12/16 07:27)

    El vial, a la vetlla de les properes eleccions generals, estarà en curs d'execució. Per si algú no ho recorda, hi ha una llista territorial on s'hi juguen dos consellers, i UL es passarà encara tres anys llepant-se les ferides de la desfeta a les eleccions locals. Vull dir que arribarà a les generals encara com un partit de família de règim caciquista. Vial en execució + immobilisme: UL ho té tot per perdre en la circumscripció territorial.

    Respondre
7
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts