sant julià de lòria

UL tem que el Govern hagi aparcat definitivament el vial

Critiquen la “poca claredat” en l’adjudicació de les obres del nou pàrquing

UL tem que el Govern hagi aparcat definitivament el vialFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els consellers de la minoria comunal d’Unió Laurediana temen que el Govern hagi decidit aparcar de manera definitiva la construcció de les dues últimes fases de la desviació de Sant Julià. Així ho va manifestar Rossend Duró al Diari després de saber-se que en el dispositiu de Mobilitat previst per aquests dies del pont, una de les mesures que es vol aplicar de manera puntual és l’eliminació de la zona blava de l’avinguda Francesc Cairat. “Des d’UL pensem que del desviament ja ens en podem oblidar”, va afirmar, i va remarcar que “sabem que el Govern fa molts anys que intenta treure la zona blava per fer dos carrils de baixada i ara ho hauran aconseguit. A la llarga segur que la treuen i s’estalvien el vial”.

Duró, a més, es va mostrar molt crític amb l’habilitació d’un nou aparcament a la zona de la Valireta, que s’obre de manera provisional per suplir la supressió de la zona blava. “Jo estic a la comissió d’obres i no en tenia cap notícia. Crec que s’ha actuat precipitadament, no és manera d’executar un pàrquing”, va exposar, i va assegurar que “no hem vist cap edicte per adjudicar les obres”. A més, va afegir que “si es fa perquè es treu la zona blava i només pel pont, pensem que qui s’hauria de fer càrrec de les obres i el lloguer és el Govern”. Duró considera, alhora, que l’espai “té mala entrada i difícilment s’aprofitarà per a la zona comercial de Francesc Cairat”.

El conseller d’UL es va mostrar crític amb el Govern, també per l’eliminació dels girs a l’esquerra, “perquè a altres llocs els mantenen”; i amb l’habilitació del nou carril bici a la carretera, “perquè queda partit fins a tres vegades”.

tracking