El Canòlich Music Festival es marca la internacionalització com a objectiu

Centenars de joves cristians es van congregar ahir a l’envelat del Prat Nou, que es va omplir

El Canòlich Music Festival es marca la internacionalització com a objectiuANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Èxit del Canòlich Music Festival, que va congregar ahir centenars de joves cristians a la parròquia laurediana. L’envelat del Prat Nou es va omplir en la celebració d’activitats al llarg del dia amb la celebració de tallers de música cristiana. Un esdeveniment que el delegat de joventut del bisbat d’Urgell, Lluís Planas, va valorar molt positivament, ja que “estem aportant un projecte nou d’Església per a adolescents i joves”.

Planas va destacar la important afluència a l’esdeveniment perquè “500 persones o 600 han vingut i és molt important havent guanyat molt el nombre de voluntaris i voluntàries”, destacant la potencialitat de l’acte.

Segons el delegat de joventut, “aquest any estem molt contents perquè la sensació és que es consolida i molta gent a Andorra ve, ens coneix, i musicalment i tècnicament hem fet un esforç important”. Segons els promotors, el del Canòlich Music Festival “és un format internacional que anirà a més”.

Vives demana gratitud

Mossèn Pepe Chisvert i el Copríncep episcopal, Joan-Enric Vives, que va aconsellar als joves un esperit de gratitud, van participar a l’eucaristia amb el capellà i músic Toño Casado, conegut per les seves aparicions a la cadena espanyola 13TV. Coronant l’escenari, les pancartes de Pere Casaldàliga, mare Teresa de Calcuta, el Papa Francesc, Martin Luther King, sant Francesc i Malala Yousafzai en una diada que, segons els promotors, vol reconèixer la lluita pels drets de les persones i la cultura de la pau.

La jornada va començar amb la pregària a l’església de Sant Julià de Lòria, que va comptar amb un dels grups més consolidats d’aquest gènere musical, Kairoi, que a més va fer l’estrena del nou disc, que presentaran el mes de desembre a Barcelona. Un esdeveniment que tancarà el grup de rock evangèlic de la ciutat de Tarragona Sal 150.

El festival,que ha recuperat el format de dos concerts cada nit a l’envelat del Prat Nou, l’ha organitzat la rectoria de Sant Julià, el bisbat d’Urgell i té la col·laboració del comú lauredià.

tracking