El comú creu que el teixit comercial de la part alta sí que té dinamisme

El comú creu que el teixit comercial de la part alta sí que té dinamismeFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El teixit comercial de la part alta d’Escaldes-Engordany sí que té moviment. Així ho va expressar Marc Calvet, el cònsol menor de la parròquia. “Només cal passejar-se per la zona per comprovar-ho”. El mandatari també va confirmar que precisament, feia molt poc temps, havia mantingut una reunió amb els botiguers de la zona i estava satisfet perquè últimament “s’havien produït força obertures”.

Aquestes declaracions arriben una setmana després que David Pérez i Víctor Naudi, ambdós membres del comitè local d’SDP, diguessin que l’àrea pateix una baixa dinamització comercial, que les botigues van tancant perquè no tenen clients i que per reactivar el flux de públic fan falta més mitjans. Calvet va desmentir aquestes afirmacions i va assegurar que el seu grup no tenia aquesta percepció en absolut. També va ressaltar que la pròxima inauguració del museu Thyssen generarà un fort impacte per la zona i que atraurà un volum de públic molt elevat.

D’altra banda, també es va pronunciar en relació a la construcció d’un nou tanatori a la parròquia d’Escaldes. “Hem mantingut converses amb Govern i hi estem treballant. No és veritat que no s’hagin fet moviments en aquest sentit”, va manifestar el cònsol menor. A més, va explicar que ja havien començat a pensar en possibles ubicacions per allotjar el nou equipament. “Hem debatut la qüestió amb Govern i una de les opcions més factibles és situar el tanatori en els terrenys que hi ha just al costat de l’hospital”.

Les sales de vetlla de la parròquia van ser traslladades durant el 2014 de manera temporal al cementiri de la Plana i el dia d’avui continuen en aquest mateix emplaçament. Els membres del comitè local d’SPD, durant una roda de premsa la setmana passada, van considerar que aquesta situació no es podia prolongar molt més en el temps i van reivindicar la necessitat de construir una nova equipació.

tracking