Escaldes-engordany

SDP vol un nou tanatori i més dinamisme comercial

SDP vol un nou tanatori i més dinamisme comercial

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

David Pérez i Víctor Naudi, membres del comitè local d’SDP d’Escaldes-Engordany, van tractar ahir en roda de premsa diverses qüestions relacionades amb l’actualitat política del comú. Un dels grans temes va ser la construcció d’un tanatori a la parròquia. Pérez va explicar que des del 2014 la instal·lació s’ubica de manera temporal a les sales de vetlla de la Plana, al cementiri de la Plana, però que aquesta situació “no es pot sustentar en el temps perquè Escaldes necessita una equipació com déu mana”, i va ressaltar que “no hi ha hagut cap moviment per part de la cònsol.

A més, els dos integrants d’SDP van parlar sobre la baixa dinamització comercial de la zona alta de la parròquia: “Fa un any de les eleccions i no veiem resultats. Les botigues de la part alta d’Escaldes van tancant perquè no hi va gairebé ningú i no hi ha cura de l’entorn històric. Als voltants del pont de la Tosca o de l’Arxiu Històric, per exemple, hi ha voreres malmeses i parets pintades. Per reactivar el flux de públic fan falta altres mitjans.” També van argumentar que la inauguració del Museu Thyssen és “una peça clau” i que durà “un punt de sofisticació”, però que “no t’ho pots jugar tot a una sola carta”.

També van anunciar que el comitè parroquial d’Escaldes ja estava articulat i que la formació té la voluntat de realitzar una compareixença cada mes o mes i mig davant dels mitjans per exposar els temes d’interès per a tots els ciutadans.

tracking