Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Reportatge

Ple a les noces de plata

Unes 350 persones van gaudir ahir de les millors propostes culinàries del Principat. Ca l’Eudald va guanyar el premi al millor plat i la paradeta del Tòpic i l’hotel Coma es van imposar com a millor estand. Un cop consolidada la cita, ara l’objectiu és seguir creixent.
Un cruixent xupa-xups farcit de peus de porc i foie, lasanya freda de salmó fumat amb pesto o ravioli de cua de porc de vedella són alguns dels plats que els comensals van gaudir en la 25a edició de la Mostra gastronòmica, que es va celebrar ahir al Centre de Congressos d’Ordino. “S’han venut tots els tiquets”, va confessar el cònsol ordinenc, Josep Àngel Mortés. En total, hi van assistir 350 persones procedents d’arreu del país i inclús de fora. Aquest és el cas d’Irene Fer­ràs, que va relatar que és de Barcelona i que des de fa sis anys
  • #1 Oxfam
    (14/11/16 09:20)

    Promoció turistica amb cap turiste.tot comensals del pais. Només unes dades per fer pensar. 1650000000 de persones tenen gana o pateixen fam. 24000 moren cada dia,i d'aquests el 70% son infants. 1 sac de cereals costa uns 30€ No els fa mal la consciència?

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477