El comú derroca el mur de les Boïgues per les obres del Fener

La mesura, temporal, servirà per descongestionar el trànsit i durarà 1 any

El comú derroca el mur de les Boïgues per les obres del Fener

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El mur del carrer de les Boïgues es va derrocar a conseqüència de les obres integrals i d’embelliment de l’avinguda del Fener. Per dur a terme la demolició, el comú va firmar un conveni amb la família titular del carrer d’ús privat que hi ha a l’altre costat del mur. La finalitat és permetre el pas de vehicles i descongestionar el trànsit almenys durant un any.

L’acord estava programat amb motiu de les obres, per descongestionar el trànsit i permetre la circulació dels vehicles de la zona, que a causa dels treballs ha experimentat talls, restriccions i canvis de sentit. A més, la demolició també facilitarà l’accés a la gasolinera Servei d’Estació Artal, ubicada al mateix carrer de les Boïgues, i permetrà el pas de camions que sovint han de transportar bidons i altres recipients amb grans dimensions i descar­regar-los.

El termini fixat entre les parts per mantenir aquesta situació extraordinària es va estipular que seria d’un any, moment en el qual s’hauria de restablir la situació anterior a les obres, és a dir, s’hauria de tornar a erigir el mur, o bé també hi hauria la possibilitat que s’iniciés un període de negociacions. “En principi, transcor­reguda la data de venciment del conveni es tornarà a deixar la paret com estava abans, ja que és propietat d’una família, però també es contemplarà la possibilitat de negociar el manteniment de la situació actual”, van expressar fonts del comú.

Està previst que les obres tinguin una duració de sis mesos i es realitzaran en tres fases per garantir els accessos als veïns, encara que es produeixin modificacions en la circulació.

tracking