Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
sant julià de lòria

Visa no assisteix a la trobada de microproductors i en critica el cost

El conseller de Serveis, que té un celler, considera que s’hi destina una quantitat massa elevada de diners “sense saber-ne el retorn”
El conseller de Serveis del comú de Sant Julià de Lòria, Joan Visa, que també és productor de vi, no assistirà a la quarta edició de la trobada de microproductors que es farà els dies 19 i 20 de novembre perquè considera que el certamen no compleix els nivells de qualitat i que té un cost massa elevat. De fet, Visa ja es va abstenir en la votació del conveni entre el comú i Andorra Turisme que es va aprovar en la darrera sessió de consell de comú. “Vull que es calculin els costos reals d’aquesta fira”, va manifestar, remarcant
  • #21 Realiste
    (14/11/16 09:53)

    Per fi hi ha algu amb un parell.........aixo es un "cachondeo", firetes que no serveixen per res, i al poble anem pagant. El que no serveixi per ell mateix, que no es posi amb un carrec public, l´unic que fa es crear mes deute i fotre el poble als coll..... Senyors M.Hbles, perque no plegueu, ja fa un any i no teniu els nasos de començar a fer rodar caps, l´unic que doneu a demostrar es mes de lo mateix, quina llastima. Sr VIsa nomes hem cal felicitar.lo i continuar demostrant qui serveix i qui no.

    Respondre
  • #20 Canòlch Music Festival.
    (10/11/16 18:48)

    Hauria de ser un honor per a la rectoria pagar-se la seva part del lloguer de la carpa. No cal dir que l'església té tot el dret de promocionar el cristianisme.

    Respondre
  • #19 ROIG
    (10/11/16 18:04)

    No diu res el sr. Roig repecte al concurs de la Carpa ? anys enera feia rodes de premsa, omplia paper a dojo, tot un número . Pepe que se t´ha vist el llautó...i la cara.

    Respondre
  • #18 finançament
    (10/11/16 17:54)

    Per fer política s'ha de tenir memòria va dir..
    Quan costa aquesta fira?les fires,com altres events,expl.mostres gastronòmiques les tenen de financiar els mateixos firaires d'ells es el negoci o negocis mai han d'estar financiades per uns corporació,aixó es un regal amb diner pùblic

    Respondre
  • #17 Laurediana independent
    (10/11/16 17:49)

    Amb un parell de... Sí senyor! Per això t hem votat Joan. Més seny i menys partidismes calen en aquest país. Taronges, blaus o fluorescents ens en fumem la ciutadania. Voliem Homes (i dones) amb valentia i sentit comú. Sembla que avui en dia un partit sigui una finalitat en sí, només cal mirar el Govern on la majoria es protegeix entre ella inclús quan els suposa fer el ridícul. Mirar pel bé del país o de la parròquia no està renyit amb criticar decisions dels companys de partit. À més, quan la persona prona amb l'exemple, "c'est tout à son honneur".I el Diari d'Andorra va i li posa semàfor taronja?!Que algú piqui sobre la taula dels propis companys és una força, no una feblesa. I el partit polític se'ns en fot tres pitos!

    Respondre
  • #16 "Viure, dormir,..: tal vegada somiar".
    (10/11/16 15:42)

    Quan vàrem deixar de votar UL i vàrem optar per LC, no podíem endevinar que triàvem la mateixa filosofia: frivolitat i alegre dilapidació.

    Respondre
  • #15 canya al mono
    (10/11/16 14:14)

    Sr.Visa els motius son clars i contundents. Teniu rao, Aquestes fires a curt termini es tindrien que finançar pels participants i pujar el nivell i fer-la més internacional.. Al menys ara hi ha una majoria i cada un pot dir la seva, això no era així abans un deia Blau d'UL i tots feien lo corresponent sense aixecar la veu. I estem on estem per la mala i malíssima gestió de dotze anys d'UL i ara tot son crítics amb aquest comú i ON EREN ELS ULTIMS DOTZE ANYS, tots calladets i fent pinya per destrossar la parròquia que s'han lluit, ben lluit

    Respondre
  • #14 Fora vela
    (10/11/16 13:47)

    Aquesta Vela és com un mal son! Fa molts anys que la vela ens persegueix . La polémica de la parròquia fora vela... fora polítics poc assenyats ! 

    Respondre
  • #13 Les coses ben fetes no tenen preu
    (10/11/16 13:02)

    Totalment d'acord ! Endavant Sr. Visa

    Respondre
  • #12 Per fer política s'ha de tenir memòria
    (10/11/16 13:00)

    Aquest tipus de fires amb aquestes despeses son del tot inassumibles amb els temps que corren. Vergonya hauria de tenir aquest comú de no pensar les coses abans de fer-les. Torneu-me els meus vots!

    Respondre
Veure’n més
21
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts