Caldea rep cinc mil visitants durant el cap de setmana

El mes d’octubre es tanca amb un increment del 30% en els ingressos

Caldea rep cinc mil visitants durant el cap de setmana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El pont de Tots Sans també va resultar molt profitós per a Caldea. El centre termal va absorbir una part important de l’afluència de visitants. Tal com van argumentar des del centre, “per a nosaltres ha estat un pont de màxims”.

També van explicar que el dia més fort va ser el diumenge, “va ser molt intens”. Calculen que hi van passar 3.000 persones comptant els dos centres. Dissabte van arribar als 2.000 usuaris, un escenari que es va repetir dilluns. Dimarts l’activitat ja va disminuir molt.

“Estem molt contents amb les dades d’octubre. Portàvem bon ritme i aquesta empenta final ens ha fet arribar més lluny”, van expressar fonts de Caldea. En total, octubre va registrar un 8% més de visitants que l’any anterior. I les dades d’ingressos van créixer notòriament en comparació, també, amb el 2015. Aquest any el volum d’ingressos és un 30% més elevat. Aquí també es té en compte la facturació d’altres línies de negoci, com la restauració i els tractaments de bellesa i salut. “Vam perdre el pont del Pilar, però hem recuperat aquest. Ja intuíem que seria bo pel bon ritme de reserves que teníem”, van comunicar des del centre.

tracking