Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
La Massana

Garrallà afirma que Pal-Arinsal ha de tenir un soci i gestió privada

L’excònsol considera que falta “dinamisme a l’estació” i reclama que Govern ajudi les pistes perquè siguin les millors del Pirineu
L’estació massanenca “no acaba de funcionar prou bé, crec que falta una mica més de dinamisme però se’n va sortint i posen tot el que saben”. És l’anàlisi de l’excònsol, Antoni Garrallà, sobre la situació de Pal-Arinsal que sosté que milloraria amb implicació privada, seguint el model de les dues societats que formen Grandvalira. “Lo bo fóra que entrés capital privat i la gestió fos privada, perquè cada vegada que canvies de comú canvies de sistema”, assenyala l’exmàxim responsable de la corporació, que argumenta que això va succeir quan va deixar el comú, durant els mandats de Josep Maria Camp.
  • #4 Toni
    (02/11/16 14:36)

  • #3 Albert
    (02/11/16 09:15)

    Sr. Antoni Garralla, la massana no li perdonarà mai que fes el telecabina davant del seu hotel (quan era consul) i despres reclamés indemnitzacions judicials al comú per molesties de sorroll i sobrevol al seu hotel. Aixi de facil. 

    Respondre
  • #2 fart
    (02/11/16 09:06)

    Per qué no va tenir aquesta visió quan era cónsul i no pas ara?. Potser perque ara no manen aquells que voldria. La realiatat es que ara, amb deutes, no hi ha cap inversor que vulgui entrar, abans quan el manava si era una possibilitat pero , clar, hauria deixar de poder fer i desfer ....; encara i així, té rao, cal un soci inversor ( la banca neta del pais)  i fer neteja de despatxos i carrecs, molta neteja i aniria molt millor, segur

    Respondre
  • #1 Lluís
    (02/11/16 08:26)

    Si no ho recordo malament, aquest Sr.va ser consol major de La Massana, durant 8 anys. Perquè no ho va fer? Durant el seu mandat es va oposar a l'entrada de capital privat i va recuperar pel Comú els restaurants i bars que eren de gestió privada. Els que tinguin memòria ho recordaran. A qui vol enganyar ara? Política i demagògia Algunes persones el millor que els escauria és estar callats!!!! O ens prenen per rucs?

    Respondre
4
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477