El pont del Parc Central tanca per reformes

Les obres inclouran una mà de pintura, duraran quatre setmanes i costaran 19.500 euros

El pont del Parc Central tanca per reformesXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La passarel·la del Parc Central, l’única que travessa per la meitat el recinte, roman tapiada des d’ahir i no tornarà a ser accessible fins d’aquí a unes quatre setmanes aproximadament, a conseqüència dels treballs de millora, manteniment i conservació que s’hi realitzaran.

El pont en qüestió manté la mateixa aparença des de la seva posada en funcionament, quan es va inaugurar el Parc Central, i mai havia experimentat cap obra de condicionament. És per això que el comú d’Andorra la Vella va prendre la decisió de procedir a fer aquests treballs. Des de la corporació van especificar que les activitats que s’hi duran a terme tenen un cost de 19.500 euros.

El procés de reforma va iniciar-se ahir, quan ja es va tapiar tot el perímetre i van començar-se a muntar les bastides. El pas també es va bloquejar per a tots els vianants i hi havia un paper informatiu on s’especificava que la zona romandria tancada per reformes, però les obres han agafat més d’un usuari de sorpresa, com un senyor que anava en cadira de rodes i que intentava convèncer als operaris perquè el deixessin passar sense cap èxit.

A partir d’ara i fins que finalitzin les operacions de millora ja no es podrà travessar pel mig del recinte com s’havia pogut fer sempre. L’accés al parc des del car­rer Prat de la Creu es farà únicament a través del passeig del riu –per la zona on es troba situat l’skate parc– i pel camí de Prada Casadet. L’entrada per l’avinguda Tarragona continuarà intacta.

Les obres començaran amb l’adequació de la superfície per tractar, uns treballs que consistiran a treure la sal i l’òxid que s’han anat acumulant mitjançant màquines específiques i després s’aplicaran les capes d’emprimació i protecció que siguin necessàries i es repintarà la superfície amb un esmalt especial per aquests tipus de materials.

El Parc Central és l’espai verd urbanitzat més important de tota la capital i té una extensió total de 33.000 metres quadrats repartits en diferents espais.

tracking