Estacions

Vallnord allarga la promoció de preus dels forfets per un error en la data

En tres casos s’ha retornat part dels diners de compra a clients que havien pagat més

Vallnord allarga la promoció de preus dels forfets per un error en la dataFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Vallnord ha decidit ampliar els descomptes aplicats en la compra del forfet de temporada fins demà. Malgrat que s’havia anunciat que la data límit de les promocions seria el dia 23 d’octubre, coincidint amb el tancament de la Fira d’Andorra la Vella, un error en les dates publicades a la versió mòbil del web els ha fet allargar les promocions. Segons van alertar alguns clients de l’estació a través d’algunes pàgines web especialitzades en el sector de la neu, havien vist que les promocions eren vàlides fins al dia 30 d’octubre (data tradicional de celebració de la Fira). És per aquest motiu que es van mostrar indignats quan el passat dia 24 van intentar comprar un forfet de temporada i se’ls volia aplicar un preu més elevat.

La reacció de l’estació va ser ràpida. De seguida van alertar que es tractava d’un error en la versió mòbil del web i que, per tant, decidien ampliar el preu promocional del forfet de temporada fins al 31 d’octubre. A més, també van informar que aquelles persones que haguessin comprat el forfet a partir del dia 24 i se’ls hagués cobrat més car, se’ls tornaria la diferència de preu.

Des de Vallnord es va explicar que tan sols hi ha hagut tres clients als quals se’ls han hagut de retornar els diners i que “la situació no ha anat a més”. D’aquesta manera, un cop alertats de la incidència i aplicada la mesura, la resta de persones que han volgut adquirir el forfet ho han fet amb el descompte corresponent.

D’aquesta manera fins demà els residents podran adquirir el forfet de temporada a un preu de 180 euros, mentre que per als residents a les Valls del Nord la tarifa és de 165 euros. En el cas dels esquiadors que resideixen a la comarca veïna de l’Alt Urgell han de pagar el forfet a 321 euros, mentre que tots aquells clients de fora del país que adquireixin el forfet de temporada pagaran 450 euros. Es tracta de preus que incorporen un 30% de descompte respecte a les tarifes que s’aplicaran a partir de dimarts.

tracking