Final de les obres de la carretera de l'Aldosa

L’última fase de treballs ha tingut un cost de 152.000 euros i en total la corporació ha invertit en la zona una mica més de mig milió

Final de les obres de la carretera de l'Aldosa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú de la Massana va informar ahir de la finalització de les obres d’eixample de la carretera de l’Aldosa. Tal com es va recordar en un comunicat de premsa, els treballs s’han dut a terme en diferents fases que es van iniciar l’any 2013 i que han comprès tot el tram urbà del poble a més de la zona de sortida cap a Anyós. Des de la corporació es va remarcar que a banda de millorar el pas de vehicles també s’han renovat les voreres i se n’han construït de noves per tal de facilitar el pas dels vianants per la zona. Aquesta darrera fase ha tingut un cost de 152.000 euros mentre que la inversió total de l’ampliació de la carretera ha estat d’una mica més de mig milió d’euros. D’aquesta manera, durant el dia d’ahir es va dur a terme l’enquitranament de la via per tal de deixar-la a punt perquè hi puguin passar sense complicacions els vehicles. A l’Aldosa també han acabat, recentment, els treballs de millora del camí de la Gonarda.

Un cop acabada aquesta intervenció, la corporació massanenca encara la recta final de l’exercici 2016 pel que fa als treballs de manteniment i millora de les infraestructures i els espais públics. En aquests moments s’estan portant a terme les obres d’arranjament del carrer del Morer, a Escàs, que consisteixen a asfaltar tot el carrer ja que hi havia zones malmeses. A banda de millorar la circulació i l’accessibilitat també es facilitarà la treta de neu. La inversió ascendeix, en total, a 29.000 euros.

Des de la corporació també es va recordar que un altre dels apartats en què es treballa més intensament és en la renovació i millora de voreres a tota la parròquia, per tal de facilitar el pas de vianants a la via pública. Justament, s’ha fet un complement dels treballs de refecció de voreres ja que finalment s’ha intervingut en més metres quadrats dels previstos. Els darrers treballs que s’han impulsat des de l’administració comunal massanenca s’han fet a les Costes de Teixidó i en diversos trams de l’Aldosa i Arinsal. Cal tenir present que enguany el comú de la Massana ha destinat 80.000 euros a aquest capítol.

tracking