Mercat deslluïtXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El fred i la pluja no són bons companys per atreure compradors. Ho van poder comprovar de primera mà ahir a la tarda els comerciants de Riberaygua i Travesseres. Primera jornada de mercat i la pluja els va fer la guitza. Poca gent al carrer, sobretot cotxes que creuaven amb certa dificultat pel tancament del carrer Riberaygua al trànsit, i els que passejaven “no miren ni s’aturen a les parades”, assegurava una de les comerciants de la zona, Nathalie Vierzon. Assegurava que la majoria de vendes que havia fet havien estat dins de la botiga i que tot i els descomptes la tarda no acabava de ser profitosa. “A l’estiu va anar més bé. I demà hi ha mercat a la Seu, crec que no han estat les dates més ideals”.

D’altres s’ho miraven amb una mica més d’optimisme. “Per ser el primer dia el balanç és positiu”, destacava l’Ángela Lorenço, que lamentava que no s’hagués tancat un tram més ampli de carrer. “El temps no és igual que a l’estiu, però esperem que demà [avui per al lector] vagi millor”, afegia. També tenia esperança en avui la Iroia Jiménez. “El que tens a fora crida l’atenció i demà segur que hi haurà més ambient”, explicava, remarcant que “tot el que es faci al carrer anima la gent”.

I tot i que ahir el mercat va quedar deslluït, hi havia qui reclamava més accions. “S’han de fer més coses i que no siguin tan espaiades”, comentava la Geòrgia Baiges, que indicava que cada vegada hi ha més comerços que col·laboren.

tracking