andorra la vella

Marsol veu molt probable que l'envelat arribi a temps

Problemes amb l'envelat de la FiraFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cònsol major d'Andorra la Vella, Conxita Marsol, ha volgut tancaravuila polèmica suscitada pel retard i ha assegurat que hi ha un 90% de possibilitats que l'envelat arribi a temps per muntar-lo i poder celebrar la Fira en les mateixes condicions que l'any passat. En cas que es demorés l'arribada del material, ha assegurat queel comú proposa que els concessionaris exposin els vehicles a l'aire lliure. Però l'Associació d'Importadors de Vehicles d'Andorra (AIVA) rebutja aquesta opció i prefereix, segons ha explicatel president de l'associació, Xavier Calvís, tenir els cotxes sota coberta. El pla b de la corporació local,amb quèestà d'acord l'AIVA, passaria per ajornar una setmana l'exposició de vehicles, i fer-la coincidir amb l'Andorra Shopping Festival.

"En el pitjor dels casos, la zona dels vehicles canviaria i quedaria més a l'exterior, però estem casi segurs que la Fira s'inaugurarà amb el mateix model de cada any", ha dit Marsol. Si l'envelat no arribés a temps -hauria de ser a principi de la setmana vinent per poder-lo muntar i per poder col·locar els vehicles, l'exposició de cotxes es faria el cap de setmana següent- el del 28 d'octubre, coincidint amb una altra cita comercial, l'Andorra Shopping Festival.

Marsol, de fet, ha restatimportància a l'endarrerimentde l'arribada de l'envelat, i ha assegurat que la Fira està "assegurada". "Serà un model de Fira com cada any, i no escatimem esforços perquè és una fita molt important per al país", ha dit la cònsol major, qui ha obert la porta a incorporar algunes "innovacions" per a l'edició de l'any vinent.

L'horari de la Fira serà d'11 a 21 hores tant divendres com dissabte, i d'11 a 20 hores, diumenge. Hi haurà més de 200 expositors, que ocuparan un espai de 10.000 metres quadrats. En el recintefiral hi haurà 76 expositors relacionats amb el turisme, l'oci, la cultura, els esports, les energies renovables i els vehicles, i a la Fira d'Associacions, que serà a l'envelat connectat amb el recinte firal, hi haurà una cinquantena d'associacions. L'espai exterior de la Fira ha crescut enguany per l'augment de demanda dels expositors. "Hi haurà moltes activitats que requereixen ser a l'aire lliure", ha explicat la consellera de Promoció Turística i Comercial, Mònica Codina. En aquest espai, una de les novetats d'aquesta edició serà un circuit de motos elèctriques per als joves.

Des del comú esperen que la "millora" del turisme al país els darrers mesos es vegi reflectida durant la Fira, i que se superi la mitjana de 60.000 visitants que ha tingut l'esdeveniment les darreres edicions.

tracking