Vila lamenta la mort d'“un dels puntals” del comú dels noranta

El cònsol destaca “la forta empenta” que Josep Travesset va fer a la cultura

Vila lamenta la mort d'“un dels puntals” del comú dels noranta

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cònsol major lauredià, Josep Vila, va lamentar ahir la mort de l’exconseller Josep Travesset Canut en afirmar que “va ser un dels puntals que vam tenir al comú [de final de la dècada dels noranta] per sortir del problema financer que hi havia”. Travesset va ser conseller de Cultura durant el mandat de l’actual cònsol, entre els anys 1995 i 1999. “Vam treballar braç a braç, era una persona amiga dels seus amics, col·laboradora amb el comú”, va indicar el mandatari lauredià.

El cònsol va destacar l’aposta que Travesset va fer per la cultura a la parròquia i en aquest sentit va assegurar que “va donar una forta empenta a Cultura”, per exemple impulsant el festival Montserrat Caballé. Un esdeveniment que programava artistes “que després han estat grans mestres de l’òpera”, va assenyalar.

Travesset era en l’actualitat membre del consell d’administració de Camprabassa. Segons va assenyalar Vila, la col·laboració durant aquesta etapa va ser “bona”, si bé “no va ser de la intensitat de quan era conseller de Cultura”. El difunt havia regentat una joieria i era un veí bastant conegut al poble. Segons Vila, “era estimat per nosaltres i per tots els ciutadans, és una pèrdua important per a la nostra parròquia”. “Marxa algú volgut i que ha fet coses importants per la parròquia”, va manifestar, alhora que va dir que guarda “un record entranyable” de Travesset.

De la seva banda, el ministre d’Afers Exteriors i veí de Sant Julià de Lòria, Gilbert Saboya, va declarar ahir que “s’ha de reconèixer la trajectòria d’una persona que sempre ha estat honesta i que ha treballat deixant el nom d’Andorra sempre el més alt possible”. La missa funeral de Josep Travesset Canut, que va morir dimarts passat als 68 anys, tindrà lloc avui a les onze del matí a l’església parroquial de Sant Julià de Lòria.

tracking