Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Ordino i la Massana

Ordino i la Massana impulsen xerrades sobre les problemàtiques dels joves

Els comuns de les dues parròquies impulsen un cicle de xerrades dirigides al públic juvenil
Vanessa Fenés i Natàlia Cusnir presenten el cicle de xerrades dirigides als joves.

Vanessa Fenés i Natàlia Cusnir presenten el cicle de xerrades dirigides als joves

Vanessa Fenés i Natàlia Cusnir presenten el cicle de xerrades dirigides als joves.

ANA / M. T.
Actualitzada 11/10/2016 a les 17:11
Els comuns de la Massana i Ordino han presentat avui un nou cicle conjunt de xerrades que estaran dirigides als joves i tractaran diferents problemàtiques com el bullying, la violència i les agressions, les xarxes socials o els trastorns alimentaris. L'objectiu és explicar els riscos a què estan exposats els joves i donar-los eines perquè puguin defensar-se o denunciar-ho. La iniciativa sorgeix arran de les demandes tant del jovent com dels pares que participen en l'Escola de Pares, un altre exemple d'acció conjunta entre les dues parròquies.

Les xerrades tindran lloc els dies 12 d'octubre i 9 de novembre al Punt 400 de la Massana, i el 13 d'octubre i el 10 de novembre al Punt Jove d'Ordino. Estaran impartides per dues psicòlogues de PsicoB i, en el cas de la violència i el bullying, la voluntat és tractar les problemàtiques tant des de la víctima com de l'agressor.

Tal com han explicat les dues conselleres de Joventut de les dues parròquies, Natàlia Cusnir en el cas de la Massana i Vanessa Fenés d'Ordino, des dels comuns es detecten algunes d'aquestes problemàtiques, que es deriven al Govern per tal que les tracti i les pugui resoldre. A més, també han ressaltat la figura dels monitors dels punts joves, els quals poden generar més confiança als joves que a casa o a l'escola a l'hora d'explicar situacions de risc.

D'altra banda, els dos comuns també han presentat les activitats que duran a terme durant la setmana de vacances escolars de Tots Sants. Ordino tornarà a acollir un taller intergeneracional per fer panellets, mentre que a la Massana es faran tallers de cuina i de maquillatge terrorífic. A més, els joves de les dues parròquies podran fer dues sortides, una al Saló del Manga de Barcelona el 31 d'octubre i l'altra a Portaventura el 4 de novembre.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477