Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
sant julià de lòria

Naturlandia ha costat al comú 23,4 milions entre dèficit i inversió

El cost per al comú del parc temàtic és gairebé idèntic al deute total de la parròquia
Els cost de Naturlandia per a les arques comunals es redueix a tres factors. Comptabilitzant els dotze anys (l’última dada tancada és el 2015) des de l’inici del projecte, el parc temàtic ha generat un deute bancari de 9,3 milions d’euros, el comú ha hagut de fer ampliacions de capital per valor de 10,9 milions i s’ha acumulat un forat amb els proveïdors de 3,2 milions d’euros. La suma arriba als 23,4 milions d’euros de cost global, sense tenir en compte altres conceptes com són el retorn per tot el que ha cedit la corporació local perquè el parc es
  • #9 Estas equivocat
    (10/10/16 16:55)

  • #8 canya al mono
    (10/10/16 12:51)

    Trobo be que es parli de Naturlandia, que es parli que desde fa dotze anys s'han fet barbaritats, que es digui quines barbaritats s'han fet. Que desprès de més de deu anys s'ha fet una reunió de poble i tothom que ha volgut ha pogut dir la seva. Que també es veritat que el Sr.Consol ha sigut massa benvolent i bona persona, que no ha volgut dividir la parròquia i que no li pertoca a ell dir quins son els dolents. Els dolents ja sabem qui son. Que te molt de valor sortir al centre de congressos i esta disposat de respondre a qualsevol pregunta. Doncs després d'aquesta reunio i tot el que ens han explicat. No trobo tant temps nou-deu mesos que han trigat per dir-nos aixó. Després de dotze anys d'opacitat ara toca la transparència. Que no es deixi de parlar de Sant Julia, encara que sigui bo.Canya al mono

    Respondre
  • #7 accionista
    (10/10/16 12:42)

    Penso com en Sisco:RESPONSABILITAT POLITICA JAAAA!!!!

    Respondre
  • #6 LECTOR DIARI CANSAT
    (10/10/16 11:01)

    Srs. del Diari, no hi ha cap més tema d´actualitat al país que Naturlandia ? Quants titulars heu fet els darrers anys sobre Naturlandia ? Més que el cas BPA, i d´altres... segur. Perquè no parleu d´altres societats comunals com Arcalís, Pal, Caldea, etc...Deixeu treballar a la gent. Una pregunta, si d´aquí un temps Naturlandia funciona, que segur que funcionarà, hi donareu el mateix ressó ? Rectificareu de les vostreS opinions ?. Més serietat i profesionalitat.

    Respondre
  • #5 Sisco
    (10/10/16 09:18)

    Una festa privada a la qual el ciutadà només està convidat a pagar.Necessitem urgentment una llei de responsabilitat política per evitar aquests negocis privats pagats pel poble.

    Respondre
  • #4 Rafting entre aigües fecals.
    (10/10/16 09:08)

    Després de la denúncia d'un pescador, la mateixa ministra ha reconegut que hi ha vessaments d'aigües fecals a la zona del futur rafting. La comptabilitat -ja tots a Sant Julià hem vist les seves possibilitats infinites- permet totes les maniobres imaginables, però vessaments de ca. són vessaments de ca. Potser podran enganyar als turistes sobre la qualitat de l'aigua. Sort.

    Respondre
  • #3 Un bon amic d'UL, el Sr. Vila.
    (10/10/16 08:13)

    Si el Sr. Vila vol tenir un carrer al seu nom com el gran pacificador d'una Laurèdia arruïnada i vexada per les tres darreres administracions, em temo molt que simplement acabarà sent recordat com el cònsol que va voler dissimular tota la porqueria escombrant sota la catifa.

    Respondre
  • #2 Invitació a la frivolitat i a malgastar
    (10/10/16 08:01)

    Volent ser tan elegant amb UL/pintats, el Sr. Vila acaba per enviar un missatge molt clar als qui vulguin entrar en política: "tranquils que al final no passa res!" "Feu i desfeu, que de veritat no passarà res."

    Respondre
  • #1 Piruetes comptables.
    (10/10/16 07:53)

    Naturlandia ha pagat el lloguer corresponent al 2015 dels terrenys de la Rabassa? Potser esperaran a tenir-ne 4 o 5 de pendents i tornar a convertir en accions del parc el deute pendent? És ben trist que la comptabilitat permeti tanta manipulació i piruetes.

    Respondre
9
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477