Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
treball

Ctrasa afirma que no hi ha mal ambient laboral

L’empresa assegura que són quatre, i no sis, els empleats que han marxat últimament i manifesta que no ho han fet per desavinences
Fonts properes a la direcció del Centre de Tractament de Residus han rebutjat les informacions que apuntaven un mal ambient intern a l’empresa com a causa que hauria acabat derivant, les últimes setmanes, en sis dimissions de treballadors. També asseguren que les presumptes desavinences entre empleats i direcció no han suposat cap conflicte. A més, afirmen que no són sis, sinó quatre, els assalariats que han decidit renunciar a la feina i que els motius han estat diversos.
Segons assenyalen, tres van marxar perquè els havien sorgit opcions laborals millors, en cap cas van manifestar malestar amb la direcció i la
  • #7 Burn
    (07/10/16 19:59)

    Jajaja... Milers de euros gastats en  despidos y no hi ha conflicte... que bo!!

    Respondre
  • #6 Jijiji
    (07/10/16 18:48)

    ... va dir..
    Jijiji a les 8 ja estava trucant per desmentir la noticia. 

    Respondre
  • #5 ...
    (07/10/16 18:40)

    jajaja...que bo!. Segur que heu rebut una trucada al diari no...?

    Respondre
  • #4 Yooo
    (07/10/16 15:23)

  • #3 nuria
    (07/10/16 14:05)

    Entenc q quan es publica una primera noticia es berifica q sigui certa...i deixant d costat les fons properes, la direccio no te res a dir?

    Respondre
  • #2 seriositat
    (07/10/16 13:19)

    Ves, i què ha de dir l'empresa?? quantes empreses, sobre tot del sector privat es pateix un ambient infumable i el treballador no li toca més que callar i aguantar-se? És obvi que la dimissió de sis treballadors d'aquesta empresa, en els temps que corren, no sols apunta a mal ambient, sinó a un ambient pèsim. Caldria que els inspectors de treball fessin la seva feina, i sense "filtres" preparats pels patrons de l'empresa.

    Respondre
  • #1 Ricard
    (07/10/16 11:37)

    Clar q dirán les fonts properas q molt be el ambient, q dirán la veritat? Al q o digui pasará a la lista negra de direccio, tot manipulat han fet da uns mesos una jornada de coision de equipo y la van fer amb hores laborales q sino no hubessi anat ningu i no hay mal ambiente jajaja a más si fem reconte desde q está aquesta directora en 8 anys porten ya una 60 trabalhadores q an rotat.

    Respondre
7
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477