Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Encamp

Lafoz deixa les sessions de treball perquè "no compten" amb ells

La consellera comunal de Ld'A+I considera que va a les comissions "a perdre el temps perquè està tot decidit"
Els consellers Jordi Troguet i Maribel Lafoz.

Els consellers Jordi Troguet i Maribel Lafoz.

Els consellers Jordi Troguet i Maribel Lafoz.

Fernando Galindo
Actualitzada 03/10/2016 a les 18:10
La consellera de Ld'A+I a la minoria del comú d'Encamp, Maribel Lafoz, ha deixat de participar en les sessions de treball per la reorganització dels recursos humans del comú d'Encamp després de comprovar que "la seva participació no tenia cap mena d'incidència en les decisions que pren la majoria en aquest sentit", segons ha indicat el partit en un comunicat.

Lafoz es queixa que "les sessions de treball han servit per aprovar organigrames del personal que ja venien decidits, sense la possibilitat d'aportar-hi res". A més, ha lamentat que "si ja està tot decidit i amanit, no sé què hi faig a les sessions de treball més enllà de perdre el temps". Alhora, la consellera comunal considera que ha estat una ocasió perduda “per entrar en el fons de la qüestió estudiant en detall cadascun dels llocs de treball i poder aconseguir una major eficiència dels recursos humans.”

Lafoz ha pres la decisió de no assistir a la sessió de treball convocada per avui després de rebre la convocatòria amb només un dia d'antelació i sense ordre del dia, segons ha assenyalat el partit. "Un cop més hagués anat a veure com aproven organigrames que ja s'han parlat entre ells i sense cap tipus d'interès per escoltar les meves aportacions", ha lamentat. Tot i això, Lafoz s'ha congratulat que des de la majoria comunal hagin dut a terme una feina que sempre s'havia reclamat des de la minoria que és l'elaboració dels organigrames del personal del comú: "Creiem que la pressió exercida per conèixer l'estructura de personal ha estat bàsica per disposar dels organigrames”. Lafoz ha conclós remarcant el fet que “no ens han deixat decidir ni aportar res, no compten amb nosaltres.”
Etiquetes
  • #2 Andorre
    (04/10/16 00:00)

    Made in DA !! 

    Respondre
  • #1 Lio lio
    (03/10/16 20:33)

    Potser te d'altra feina que la ompla męs ara.

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477