El centre d'FP d'Aixovall no perdrà l'espai d'aparcament

L’actual està vinculat al lloguer del camp de futbol i el Govern ja en té un altre

El centre d'FP d'Aixovall no perdrà l'espai d'aparcamentXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La finalització del contracte de lloguer del camp de futbol d’Aixovall també afectarà l’aparcament que hi ha davant del centre de formació professional (FP) on estacionen el vehicle habitualment professors, alumnes i altres treballadors d’aquest equipament educatiu. L’executiu va intentar renegociar el lloguer amb el propietari sense arribar a cap tipus d’acord i haurà de deixar de fer ús de l’espai d’aparcament ja que estava lligat a l’arrendament del camp de futbol. Malgrat això, fonts de l’executiu van assegurar ahir que en cap moment el centre de formació professional d’Aixovall es quedarà sense aparcament.

El Govern ja té compromès un altre terreny prop de l’equipament educatiu per fer-hi un pàrquing per donar servei al centre. Les mateixes fonts van indicar que no hi ha cap calendari definitiu del tancament de l’actual aparcament i de l’obertura del nou. El que sí que van assegurar és que existeix el compromís per part de l’executiu que en tot moment el centre de formació professional d’Aixovall tindrà un aparcament en funcionament.

El 13 de juliol passat el secretari d’Estat d’Esports, Jordi Beal, va anunciar en la roda de premsa posterior al consell de ministres que el Govern resolia el contracte d’Aixovall. Un cop trencades les negociacions, la data límit per deixar el camp és el 28 de febrer de l’any vinent. Aquest termini es podria allargar algunes setmanes en funció de la durada dels treballs per condicionar els terrenys, que comportaran la destrucció dels elements que formaven part de l’estadi (tribuna, vestidors, camp i aparcament) i que quedaran a disposició de la propietat.

tracking