El CEO redueix el dèficit un 89% en dos anys i espera cloure el 2016 sense pèrdues

L’any que ve es farà el projecte per engegar la segona fase de les obres de reforma del centre

El CEO redueix el dèficit un 89% en dos anys i espera cloure el 2016 sense pèrduesFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Centre Esportiu d’Ordino (CEO) ha eixugat el dèficit que arrossegava des de les reformes del 2014 –que van generar unes pèrdues de 300.000 euros– fins al punt de tancar, a 31 d’agost, amb 42.170 euros de superàvit, el que suposa una reducció del 89%. Aquesta dada “esperançadora” situa el CEO “en la direcció cor­recta” per aconseguir cloure l’any amb dèficit zero, segons va afirmar ahir el conseller d’Esports, Jordi Serracanta, que va assenyalar que aquest és “un objectiu primordial”. “Anem pel bon camí”, va dir, tot afegint que “estem veient que tota la tasca que hem dut a terme va ben encaminada i que no ens hem equivocat”.

Etiquetes:

Després de les obres de reforma d’eficiència energètica del 2014, hi ha prevista una segona part que es començarà a disse-nyar l’any que ve. Segons va detallar el conseller, l’any que ve es farà el projecte per tal de començar les obres l’any 2018 o 2019. Serracanta va assegurar que els treballs inclouran la reforma dels vestuaris i va assenyalar que la resta de tasques a dur a terme es realitzaran en funció de quines siguin “les necessitats” del centre.

Jornada de portes obertes

En la roda de premsa d’ahir la cap del departament del CEO, Judit Villaró, va presentar la jornada de portes obertes que tindrà lloc avui de set del matí a deu del vespre perquè tothom qui ho vulgui pugui conèixer les instal·lacions i les diferents activitats. Entre les novetats de l’oferta de classes –n’hi ha mig centenar a la setmana– hi ha les classes virtuals de ciclisme (amb rutes pels ports d’Andorra) i una prova pilot de zumba per a mares i filles de 6 a 12 anys. Actualment el CEO té 1.600 socis i preveu aconseguir-ne un centenar més aquest any.

tracking