Activitats infantils i música per celebrar la festa major

El cònsol major va lamentar que el temps no acompanyés gaire

Activitats infantils i música per celebrar la festa majorANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Com cada 16 de setembre, Ordino va celebrar ahir la seva festa major en honor a Sant Corneli i Sant Cebrià, un dia popular per a la par­ròquia, tot i que cada vegada se celebra amb menys participació. El cònsol major, Josep Àngel Mortés, va explicar que la festa del Roser atreu més públic perquè és a l’estiu i, en canvi, ara depèn del dia de la setmana en què caigui, se suma més o menys gent a la celebració. Un altre factor que contribueix a l’afluència és el temps, que en aquest cas Mortés va lamentar que no els acompanyés gaire.

Els actes festius es van iniciar al matí amb una missa que es va celebrar a l’església parroquial concelebrada per diferents mossens del país.

A continuació hi va haver un aperitiu per a tots els presents. A la tarda es van realitzar activitats pensades per als infants, amb jocs inflables al Raser d’Ordino i berenar amb coca i xocolata. Posteriorment la jornada es va amenitzar amb un ball de tarda per a la gent gran a la plaça Major, mentre que a mitjanit va començar una discomòbil a càrrec de DJ Andy.

tracking