Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Sant Julià de Lòria

UL diu que no hi ha “trencadissa” malgrat la baixa de Torrentallé

S’admet “sorpresa” per la decisió i s’apunta que s’hauria pogut obrir una via de diàleg abans de sortir del partit
El fet que Manel Torrentallé hagi deixat de ser militant d’Unió Laurediana, partit del qual va ser fundador, no ha obert cap esquerda en el si de la formació. Així ho van assegurar fonts del partit consultades per aquest rotatiu que van garantir que “en l’àmbit intern no hi ha desunió”. Es reconeix que, “com a qualsevol partit, hi pot haver gent que critica més i altres que critiquen menys”, però les mateixes fonts van garantir que la “trencadissa no hi és”.
L’excònsol menor de la parròquia va presentar una carta, el passat 12 d’agost, a la direcció del partit anunciant-los
  • #8 canya al mono
    (29/08/16 15:02)

    Dimissió prenyada de rumors. va dir..
    una refundacio amb profunditat d'UL de cara a la galeria estara be, pero darrera estaran els mateixos llops pero solament per guardar una ovella. La parroquia no te ja mes ovelles per guardar i si esperem encara perdrem l'ultima.....

    Respondre
  • #7 Andosins
    (29/08/16 14:53)

    Aaaaiii el pobre Manel, que no es de pura raça andorrana!!!!

    Respondre
  • #6 Dimissió prenyada de rumors.
    (29/08/16 13:44)

  • #5 canya al mono
    (29/08/16 12:24)

    No importa qui marxi o es quedi a UL, es un partit caduc, ranci i obsolet..... No sera per aquest motiu que encara es produira alguna sortida més i es posible que hi han converses per montar un partit al marge de UL. Si es divideix tant i tant UL, al final seran tres gats i molts llops.

    Respondre
  • #4 Reunió de poble
    (29/08/16 11:34)

    Pot-ser també serà recordat per altres coses, temps al temps.

    Respondre
  • #3 Reflexió sense pretencions.
    (29/08/16 10:53)

    Passades les celebracions per la dimissió del Sr. Torrentallé, potser que a UL es dediquin a fer política. El Sr. Josep Majoral va guanyar la territorial a les eleccions generals del 2015. Però la maquinària Pintat de guanyar eleccions –caciquisme, clientelisme de tota mena...- ja no és el que era. Mals temps per al creador de Naturlandia, el Sr. Josep Pintat.

    Respondre
  • #2 No em tractis de Vostè.
    (29/08/16 09:48)

    Alliberar-se del factor Torrentallé és una benedicció per UL. Per mi que els del Diari d'Andorra se'n foten una mica: parlen de la dimissió del Sr. Torrentallé com si Churchill, de Gaulle o Adenauer haguessin dimitit dels seus partits en un moment ben inoportú. Torrentallé, simplement, passarà a la història de la parròquia de Sant Julià de Lòria (Andorra) com la persona del premi a la fidelitat en forma de salari via la porta giratòria anomenada INAF. I serà recordat molt especialment com el cònsol menor dels dos salaris.

    Respondre
  • #1 Posar els fonaments.
    (29/08/16 08:29)

    Llegeixo: "partit [UL] del qual va ser fundador". UL es va fundar a l'entorn d'una persona prestigiosa, amb do de gents i amistats en tots els nivells socials: el Sr. Ricard Tor. Llegint l'article dóna la impressió com si el Sr. Torrentallé hagués tingut a nivell parroquial aquell impuls fundador que va tenir a nivell nacional el Sr. Jaume Bartumeu. Fotografies del període fundacional d'UL, amb algun petit text, varen ser publicades a la revista “Informacions”.

    Respondre
8
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts