la massana

El comú rep dos blocs del complex Astra

El comú rep dos blocs del complex AstraArxiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

En base al conveni signat el 2006 amb la societat promotora del conjunt residencial Ribasol Ski Park, el comú de la Massana ha esdevingut propietari de dos edificis situats a Arinsal.Majoria i oposició han valorat positivament l’increment dels béns patrimonials de la corporaciói han manifestat que treballaran conjuntament per estudiar la millor destinació dels dos edificis. Encara no hi ha cap decisió presa i segons el cònsol major les opcions són múltiples ja que tant es poden destinar a usos relacionats amb l’estació d’esquí com es podrien alinear per a la venda, a més d’altres possibilitats.

En la sessió de consell d’avui, a més,s’ha aprovat un suplement de crèdit per finançar les despeses de comunitat derivades d’aquests dos edificis, que a més també compten amb 36 places d’aparcament.Aquest suplement s’ha finançat amb crèdits disponibles d’altres partides. El mateix procediment s’ha fet servir per altres conceptes com l’arranjament de l’empedrat el carrer del Morer, les obres d’adequació als dipòsits d’hidrocarburs comunals, les millores de seguretat a la coberta de l’edifici administratiu, l’arranjament de voreres a la urbanització l’Espalmera de Pal, la contractació d’una llicència informàtica i les obres per construir un cobert per a la sal a Erts.

També s’ha aprovat un crèdit extraordinari per a l’adquisició de dos vehicles industrials per al servei de neteja i manteniment.Baró ha remarcat que el comú es troba amb un escenari amb un excedent en tresoreria, elque permet fer front a inversions no previstes.

Amb els reajustaments pressupostaris aprovats avui espreveu que l’execució de les inversions sigui"molt elevada".

Facturació rècord de la temporada d’estiu

En el consell d’administració d’EMAP celebrat també avui s’ha posat sobre la taula l’evolució positiva de la temporada d’estiu, en què ja s’ha facturat un 30% més respecte l’any passat. El cònsol major i president d’EMAP ha remarcat que es tracta d’una facturació rècord, en que es tancaran els comptes per sobre del milió d’euros.EMAP està treballant amb el concepte ski@bike per tal de mantenir l’estació oberta durant deu mesos l’any, una estratègia de desestacionalització que ja dóna resultats positius a nivell de facturació

Edifici Astra

tracking