andorra la vella

Marsol assegura que el projecte del pic del Carroi "va ben encarat"

Marsol assegura que el projecte del pic del Carroi "va ben encarat"ANA / M. B.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La cònsol major d'Andorra la Vella, Conxita Marsol, explicat avui que a partir del setembre esposaràsobre la taula la construcció del telefèric del Pic de Carroi per prendre una decisió sobre el projecteen els propers mesos. "Anem ben encarats”, ha assenyalat en referència al projecte.A més, també ha destacat la represa d'iniciativescom el museu dels frescos de Santa Coloma, l'avinguda Meritxell o l'edifici d'entrada a Santa Coloma.

Aquest anunci, l'ha feta la sortida de l'última sessió de 'Matins amb el comú', un programa en què els consellers s'han anat reunint cada setmana amb la gent gran per explicar la situació de diferents aspectes de la parròquia, és per això que Marsol ha aprofitat per concretar-los que les obres de la nova Casa Pairal a la plaça del Poble s'iniciaran el 12 d'octubre. Ha confirmat que el treballs del nou espai, amb un pressupost de 105.000 euros, s'iniciaran el 12 d'octubre i estaran finalitzats a finals de novembre, amb l'objectiu d'inaugurar-la al Nadal. A més, a petició de la gent gran, s'ha previst fer una pista de petanca al costat de les noves instal·lacions. Lamandatàriatambé ha confirmat l'inici de la remodelació de l'avinguda Enclar durant el mes d'octubre i la seva finalització a finals d'any.

El comú es compromet a millorar la situació dels taxistes

Paral·lelament, elcomúes va reunir amb els taxistes després d'haver rebut algunes queixes sobre la seva situació a conseqüència del tall de l'avinguda Meritxell. La cònsol major ha assegurat que treballaran de manera conjunta i estudiaran les diferents demandes, i “segurament les podrem fer totes”.Està previst crear una nova parada de taxis al carrer Babot Camp i davant del comú. A més, se senyalitzarà una zona per facilitar el gir dels vehicles per a la seva sortida de la parada que es troba a tocar de Meritxell.

tracking