Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
solidaritat

Ordino i la Massana donen 4.684 euros a Càritas

La donació és fruit de la subhasta benèfica de La Capsa
La consellera de Cultura, Igualtat i Participació Ciutadana del Comú de la Massana, Jael Pozo, el president de Càritas Andorrana, Amadeu Rocamora, la representant d'Andbank, Núria Rocamora, la consellera d'Educació, Cultura, Joventut i Benestar Social del

Jael Pozo, Amadeu Rocamora, Núria Rocamora, Vanessa Fenés i mossèn Ramon Sàrries, durant l'entrega del xec.

Jael Pozo, Amadeu Rocamora, Núria Rocamora, Vanessa Fenés i mossèn Ramon Sàrries, durant l'entrega del xec.

ANA / C. G.
Actualitzada 24/08/2016 a les 18:37
Els comuns d'Ordino i de la Massana han entregat avui al matí la recaptació aconseguida durant el sopar benèfic i posterior subhasta d'obres d’art, que va tenir lloc el passat 16 de juny. L'esdeveniment, organitzat per l'espai de creació La Capsa, que coordinen de manera conjunta els dos comuns, va comptar amb la participació de 62 persones i es va aconseguir vendre vuit obres d'artistes del país per un import de 4.684 euros, tal com ha explicat Vanessa Fenés, consellera d'Educació, Cultura, Joventut i Benestar Social del comú d'Ordino. Aquests diners, que suposen un descens de recaptació respecte a les dues edicions anteriors, es donaran al projecte del rober de Càritas. El president de l'entitat, Amadeu Rocamora, ha rebut de mans de Núria Rocamora, la representant d'Andbank (entitat patrocinadora de la subhasta), el xec amb la quantia a les instal·lacions del comú ordinenc.

Fenés ha volgut destacar durant aquest acte d'entrega la consolidació de la subhasta benèfica, que en aquesta edició es va celebrar a l'Hotel Coma. El seu "èxit" permet que des de l'escola d'art ja estiguin pensant amb quina fundació col·laboraran l'any vinent. Per la seva part, el president de Càritas Andorrana ha explicat que els diners aniran per al rober però també per a d'altres projectes de l'entitat.

En relació al rober, Rocamora ha explicat que s'està "modificant el projecte" i que està agafant un caire "molt important", ja que a banda de l'objectiu principal, que és el de proporcionar roba de segona mà a qui ho necessita, durant els propers mesos contractaran dues o tres persones en risc d'exclusió social per ajudar-los a que tornin a "integrar-se al món laboral". Així mateix, el rober també serveix per "reciclar productes que d'altra manera es llançarien i acabarien representant un problema de reciclatge", ha destacat.

A l'acte també hi ha assistit la consellera de Cultura, Igualtat i Participació Ciutadana del comú de la Massana, Jael Pozo, i l'arxipreste de les Valls, mossèn Ramon Sàrries.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477