Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Andorra la Vella

El comú rep les 16 càmeres de vigilància que posarà al centre

La corporació local té previst iniciar la instal·lació dels dispositius de seguretat a final d’aquest mes
El comú ha rebut aquesta setmana les 16 càmeres que instal·larà al centre de la capital per perseguir les bretolades i destrosses de mobiliari que es puguin produir. Segons va informar el conseller de Medi Ambient i Noves Tecnologies, David Astrié, es tracta de setze càmeres que s’instal·laran a la plaça del Poble i al Parc Central d’aquí a unes dues setmanes, un cop els tècnics del departament hagin enllestit un estudi que encara està en curs. Es tracta del projecte d’instal·lació dels dispositius de videovigilància als dos espais, que són els que concentren el nombre més alt d’actes vandàlics
  • #2 pepe.
    (15/08/16 20:38)

    quien cambia libertad por seguridad, no merece ninguna de las dos. Dijo T. Jefferson aunque algunos se lo adjudican a B. Franklin, las personas q controlan el estado vuelven a la carga de nuevo tras la revolucion francesa y las conquistas de libertad del siglo XX, ya lo decian los padres fundadores de USA, q la libertad es como un barco en el mar q hay q cuidar pq el agua de mar siempre esta intentando corroer las libertades. Si despues de tantos años, aun hay quien se cree q las personas q conforman el estado son hermanitas de la caridad, vive engañado y es un ingenuo, al estado hay q vigilarle siempre y no dejar q de ni un paso adelante en la restriccion de las libertades individuales, lamentablente, los amantes de la libertad individual, van perdiendo la guerra.

    Respondre
  • #1 Eyes zeiss
    (15/08/16 19:20)

    Amb reconeixement facial i connectades al Big data? per perseguir els bretolades i destrosses de mobiliari? vinga va .... un pas més cap a la pèrdua de privacitat.La millor manera que un poble accepti una cosa que d'altra manera no acceptaria és dir-li que és per la seva seguretat i això Govern ho sap molt bé.

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477