El comú inaugura dimarts la reforma al passeig del Riu

La primera fase dels treballs finalitzarà a principi de la tardor vinent

El comú inaugura dimarts la reforma al passeig del RiuARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú de Canillo inaugurarà, dimarts vinent, la millora del camí del passeig del Riu. Aprofitant la Diada de Sant Roc, l’acte tindrà com a punt de partida l’església de Santa Creu i comptarà amb “sorpreses” que des de la corporació no han volgut avançar.

Segons ha informat el conseller d’Obres, Rafel Casal, els treballs formen part de la primera fase de les obres i comprenen una distància aproximada d’un quilòmetre. Entre les actuacions que s’han dut a terme hi ha l’arranjament de la barana –que estava rovellada–, així com els seus ancoratges. Encara, però, resten els darrers detalls –entre els quals hi ha una renovació del mobiliari urbà–. A causa de la proximitat als càmpings i per reduir les molèsties als turistes s’han aturat aquest mes d’agost i es preveu que es reprenguin al setembre i que finalitzin a l’inici de la tardor.

Pel que fa a la segona fase de les obres –que suposarà una perllongació de les tasques fins al cap de Racons–, es farà l’any vinent. El cost total dels treballs oscil·larà entre els 375.000 i els 400.000 euros.

D’altra banda, el comú ha anunciat que després de l’èxit de la prova pilot d’aquest juliol de decoració i a la mateixa vegada de publicitat i comunicació a la rotonda sud d’entrada a la població de Canillo d’alguns actes que es realitzen a la parròquia, la mesura es convertirà en permanent. En aquest moment s’hi pot visualitzar l’esdeveniment Esquella Incles Walking Music Festival, que se celebrarà el 13 d’agost a diversos punts de la vall d’Incles i consistirà en una caminada, tres punts de concerts i tres punts per menjar i beure.

tracking