Els gegants i els capgrossos desfilen per l'avinguda Meritxell de la capital

Les figures de Sant Pol de Mar i Sant Llorenç Savall van acompanyar les andorranes

Els gegants i els capgrossos desfilen per l'avinguda Meritxell de la capitalFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La cercavila de gegants que va sortir ahir de la Rotonda en direcció la plaça del Poble va donar una imatge poc habitual de l’avinguda Meritxell i el pas dels gegants va estar acompanyat de música i animació amb un gran nombre de participants i espectadors. Els gegants d’Andorra de Vella, que tancaven el seguici festiu, no van sortir sols. Amb ells van desfilar els gegants de Sant Pol de Mar, els de Sant Julià de Lòria, els de Ponts o els Sant Llorenç Savall, entre d’altres.

A més, a la plaça del Poble les sardanes, a càrrec de la cobla Ciutat de Solsona, van amenitzar la tarda de festa major mentre arribaven els gegants.

També ahir va haver-hi exhibició castellera, que es va celebrar a les cinc de la tarda a la plaça de la Rotonda. En aquesta ocasió, la colla convidada va ser la de Roquetes. Els andorrans van aixecar un pilar de quatre, van muntar un castell de 3 de 6 amb agulla i un altre de 4 de 6. Finalment, van acabar l’exhibició amb dos pilars de quatre.

Pel que fa a avui, tindrà lloc la missa solemne amb l’acompa­nyament de la Principal de la Bisbal, que se celebrarà a les dotze del migdia a l’església de sant Esteve. Després de la celebració religiosa es realitzarà el ball del Contrapàs d’Andorra la Vella.

tracking