Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Andorra la Vella

Queixes dels restauradors per l'escenari de la plaça Guillemó

Critiquen les molèsties pel muntatge i asseguren que han perdut clients
Alguns restauradors de la plaça Guillemó han aixecat la veu per fer públiques les molèsties que asseguren que els ha ocasionat el muntatge de la carpa que acollirà l’escenari per als concerts de la festa major d’Andorra la Vella. Afirmen que des de dilluns han perdut clients. “No treballem perquè la gent passa de llarg”, va assegurar Pere Vilarrasa, propietari del restaurant Vilarrasa, explicant que a causa del muntatge han hagut d’enretirar la terrassa i concentrar-la tota a la zona del passadís. El mateix ha passat al restaurant del seu costat, La Cantina. “Ens afecta de ple, perquè estem just
  • #2 Gerard
    (05/08/16 15:47)

    Doncs si per 1 setmana ja es queixen que han de dir els de la zona del Parc Central que ho pateixen casi 2 mesos amb la m**** del circ?

    Respondre
  • #1 Marta
    (05/08/16 08:55)

    Quan vegin el calaix que fan aquests dies potser no es queixaran tant.....ostres tu la gent no esta mai contenta.... són 2 setmanes com a molt. Jo porto 4 anys amb el Cirque du Soleil al costat de casa durant 2 mesos l'any i no em queixo tant. Després se'ls hi omple la boca en que s'han de fer més coses per animar a la gent però es queixen de la seva pròpia festa major.

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts