Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Sant Julià de Lòria

Els balls dels gegants i l'esbart, protagonistes de la festa major

Sant Julià de Lòria va acollir ahir el primer dels actes tradicionals de la festa major, amb la ballada de gegants i gegantons acompanyats per l’Esbart Laurèdia i la xaranga Tocabemolls. El conseller de Cultura de la corporació, Josep Roig, va explicar que la festa havia arrencat divendres sense cap incident remarcable, i va voler destacar el bon funcionament que ha tingut el nou aparcament que s’ha habilitat al costat del Prat Gran, que “està ajudant moltíssim” a descongestionar el trànsit del nucli urbà.
Pel que fa a la festa, la jornada d’ahir va estar dedicada als gegants i a la
  • #2 Panem et circenses
    (31/07/16 16:19)

    No tinc res en contra de les festes ...es necessiten del gaudi just de la faceta lúdica de la vida. No obstant això, feta aquesta matisació, em permeto recordar com l'Imperi Romà sotmetia als seus súbdits, amb la coneguda estratègia del "pa i circ", de manera que la tàctica d'acontentar els ciutadans romans amb un calendari en el qual els dies festius igualaven als laborables, resultava ser més eficaç per evitar les revoltes, que les mateixes mesures repressives de les legions del Cèsar ...2000 ayns més tard,tenim les mateixes festes,i aixó es per que aquesta fórmula funciona....

    Respondre
  • #1 A Pagar la Padrina
    (31/07/16 12:30)

    I protagonistes també de l'endeutament i la mala gestió de Naturlàndia,però ja fan bè a les penes vinga festes i gots de vi,tots una colla d'irresponsables.I a pagar La Padrina. 

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477