La capital embelleix la placeta de davant de la Dama de Gel

S’han col·locat còdols blancs i s’han plantat arbustos i flors de temporada

La capital embelleix la placeta de davant de la Dama de GelCOMÚ ANDORRA LA VELLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú d’Andorra la Vella ha dut a terme una nova acció d’embelliment a la parròquia. Segons es va informar ahir des de la corporació mitjançant un comunicat, l’àrea de Medi Ambient ha arranjat la placeta situada enfront de la rotonda de la Dama de Gel, al car­rer Valira. Els darrers dies, els treballadors de la capital han enretirat els arbustos que hi havia per tal d’oferir un millor aspecte visual a la rotonda que conté l’estructura de la Dama de Gel i alhora guanyar espai aeri a la placeta.

En el comunicat emès per la corporació també es va detallar que l’acció d’embelliment ha consistit en la col·locació de còdols blancs per evitar l’accés dels gossos al parterre i, a més, s’han plantat arbustos perennes així com plantes aromàtiques i flors de temporada.

Aquesta acció se suma a altres que ja ha dut a terme el comú per tal de millorar l’aspecte d’algunes zones de la parròquia, com per exemple la retirada de la font de la plaça Guillemó. El passat mes d’abril es va retirar la font que hi havia a la plaça per tal d’oferir un espai més obert per fer activitats i des de l’equip de la majoria comunal es va argumentar, a més, que la mesura s’havia pres perquè la font passava la major part del temps tancada i s’havia convertit en una paperera on els incívics llançaven tot tipus de brossa.

A part de les accions d’embelliment, el departament de Medi Ambient de la capital també ha engegat un pla de xoc per mantenir nets els carrers amb equips d’alta pressió i aigua calenta. S’han incorporat tres inspectors de la via pública i s’han ampliat els efectius de neteja.

tracking