El comú ordena reformes en un edifici de Santa Coloma

S’intenta localitzar el propietari per fer treballs de conservació a l’immoble

El comú ordena reformes en un edifici de Santa ColomaXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú d’Andorra la Vella va fer públic aquesta setmana al Butlletí Oficial del Principat (BOPA) un edicte notificant una ordre d’execució d’obres de conservació en un immoble del carrer Major de Santa Coloma. Segons es va explicar des de la corporació, s’havien produït petits despreniments i per aquest motiu es va intentar localitzar el propietari per indicar-li que havia d’intervenir perquè l’edifici complís amb les degudes condicions de seguretat, salubritat i higiene i així evitar el risc de despreniments de la teulada i la façana.

Amb tot, al comú de la capital li ha estat impossible localitzar el titular de l’immoble segons les dades de contacte de què disposa la corporació local. I és per aquest motiu que seguint la normativa vigent, ha procedit a publicar l’edicte al BOPA. En aquest sentit s’explica que existeix un informe del departament de Serveis Públics i Urbanisme que conclou que l’edifici en qüestió presenta un “risc real” de caiguda d’elements o d’enderrocament parcial”, per la qual cosa es proposa tramitar l’ordre d’execució de les obres dins el termini fixat.

D’aquesta manera s’ordena al propietari de l’edifici que en un termini de 20 dies hàbils des de la publicació de l’edicte iniciï l’execució de les obres necessàries perquè l’immoble compleixi “amb la legalitat urbanística vigent, i en especial les degudes condicions de seguretat, salubritat i higiene”.

Si en el termini fixat no s’executen les obres requerides, s’explica que les durà a terme el comú per compte i càrrec del propietari segons fixa la Llei general d’ordenació del territori i urbanisme.

tracking