La festa major arrenca amb èxit de públic a les principals novetats

Les caravanes de menjar i el mercat de les bruixes van ser molt ben rebuts per la gent

La festa major arrenca amb èxit de públic a les principals novetatsXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La festa major d’Escaldes-Engordany va arrencar ahir amb un èxit de públic sobretot a les principals novetats d’aquesta edició, com són els Food Trucks –caravanes on venen menjar– del car­rer dels Veedors, que ahir van rebre molta gent. Carles Núñez, president de la Unió Pro-Turisme d’Escaldes Engordany (Uptee), organitzadora de l’esdeveniment, es va mostrar sorprès per l’afluència de visitants i va destacar que el fet que la festa no coincideixi amb la festa major de Sant Julià de Lòria ha atret encara més gent, sobretot turistes, al centre del país. “Fins ara hi ha hagut molta i molta gent. Potser massa i tot” per l’espai que hi ha, va manifestar Núñez, el qual va assegurar que els Food Trucks “estan tenint molt d’èxit”.

El promotor també va destacar la rebuda que està tenint el mercat de les bruixes del passatge Arnaldeta de Caboet i el parc refrescant per als nens amb piscina i tobogan, així com l’hamburguesada i els concerts nocturns. Segons Núñez, el fet d’ajuntar els espais “està funcionant molt bé” i “any rere any es va aconseguint que el carrer s’ompli de més gent”. Els actes i les novetats que s’han anat incorporant a cada edició “ha agafat força, la gent ho ha acceptat molt bé i per a Escaldes ha estat un canvi molt gran”, sosté. L’organitzador assegura que les perspectives per a aquests dies “són molt bones” i espera que el públic sigui nombrós sobretot als concerts.

El cònsol menor, Marc Calvet, va celebrar el desenvolupament del primer dia i va aplaudir la iniciativa “d’anar millorant una mica cada any” per exemple organitzant els Food Trucks. “Van incloent novetats i la veritat és que s’hi esforcen i funciona força bé”, va assenyalar, alhora que va afirmar que “és una festa que té el seu encant” i va aplaudir la resposta de la gent a les diferents activitats, com ara les actuacions.

tracking