Andorrala Vella

Tanquen l'entrada principal als Serradells per perill de despreniments

S’ha hagut d’ampliar el perímetre de seguretat i els vianants hauran d’entrar per l’aparcament

Tanquen l'entrada principal als Serradells per perill de desprenimentsXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’accés al centre esportiu dels Ser­radells s’haurà de fer a través de l’aparcament almenys durant tot el que queda d’any pel perill de despreniments a la façana. El comú va prendre ahir la decisió d’ampliar el perímetre de seguretat a l’entrada principal del complex després de rebre un informe independent sobre l’estat de les façanes que determina que una vintena de plaques podrien caure.

D’aquesta manera, la corporació ha decidit eixamplar les restriccions que es van habilitar l’any passat per garantir la seguretat i tant vehicles com vianants hauran d’entrar a les instal·lacions per l’aparcament. A més, s’ha fet un pas per als usuaris que hi accedeixin des del Rec de l’Obac. “No podem tindre l’accés obert, hem volgut ampliar el perímetre i tindre’l ben tancat per prudència”, va explicar ahir el cònsol menor, Marc Pons.

L’accés provisional es mantindrà fins que no estigui enllestit el projecte de reforma de la façana en el marc del pla integral d’actuacions que cal fer a l’equipament. Una rehabilitació que passa per reformar tot el perímetre de l’edifici de la piscina, que té 25 anys, i que inclou també la reparació global de la façana i un reforç estructural, així com actuacions per millorar l’eficiència energètica. Al llarg d’aquest any es duran a terme els treballs de confecció del projecte de reforma, que està previst que estigui enllestit de cara a l’any que ve, quan s’iniciarien els treballs.

Pons va confirmar que “el gruix de les obres serà el 2017” i que durant aquest any es redactarà el projecte i es prepararà el plec de bases per treure els concursos de tota la rehabilitació del complex esportiu. “El perímetre hi serà fins que puguem fer les accions”, va assegurar el cònsol.

tracking