Sans diu que l'anàlisi del personal no diu “res de nou”

Critica que l’estudi amb l’organigrama detallat “fa dies que podria estar fet”

Sans afirma que l'anàlisi del personal no diu “res de nou”Xavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’esperada anàlisi de la situació del personal del comú que la majoria va lliurar als partits de l’oposició a finals del mes passat no aporta “res de nou”, segons denuncia el conseller del Partit Socialdemòcrata (PS) Joan Sans. Un document que tant els socialdemòcrates com Liberals d’Andorra reclamen des de l’inici del mandat i que radiografia la situació dels treballadors de cada departament de la corporació i que havia de servir per detectar les necessitats i mancances que hi ha a casa comuna en matèria de recursos humans.

Un cop revisat, Sans afirma que es tracta d’un dossier que es limita a fer “una foto de com estem ara” i que desglossa qui està assignat a cada departament i el nombre de recursos de què disposa cadascun. Una informació que, a parer del conseller, el cap de cada àrea ja podia tenir “a mà”. En aquest sentit, critica que es tracta d’un estudi “que ja fa dies que podria estar fet” i posa de manifest que “si per fer aquest document han necessitat quatre anys, suposo que per fer el que volen fer els en calen quatre més com a mínim”. A més, apunta que malgrat la tardança, “la feina grossa s’ha d’encetar a partir d’ara” un cop feta la radiografia.

Sans, que ja va dir que “el document arriba quan s’han fet tots els moviments que convenien”, considera que era “l’excusa perfecta” per mantenir dues persones de relació especial a recursos humans” després que s’hagués de contractar un treballador per una substitució. Segons el PS, són una desena els moviments de personal “dubtosos” que s’han fet des del mes de gener i ”que ens han semblat estranys”.

tracking