Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Andorra la Vella

El centre del poble serà el centre neuràlgic de la festa major, que duplica el pressupost

Els actes de la festa major d’Andorra la Vella se centraran a la plaça Guillemó i a la plaça del Poble amb l’objectiu de retornar la festa a la zona més popular de la parròquia. La cònsol major, Conxita Marsol, i el cònsol menor, Marc Pons, van presentar ahir la programació de la celebració, que tindrà lloc del 5 al 8 d’agost.
En total s’han programat al voltant de 60 activitats per a tot tipus de públic, el que ha fet augmentar el pressupost passant dels 80.000 als 180.000 euros. Arrencarà amb el pregó a càrrec del director general d’RTVA, Xavi
  • #2 Disbauxa
    (19/07/16 12:20)

    Molt bé,com que el Comú aquest any ha duplicat els ingressos,duplica també la festa,!Quina disbauxa tots els comuns!tots estan tallats del mateix patró,sobretot tenir al poble content i divertit,aquest pais acabará malament de cap manera pot continuar amb aquestes idees.Recomano la lectura del Manual Digest,a veure si entenen el que han de fer.

    Respondre
  • #1 lluis
    (19/07/16 12:11)

    Es puja el pressupost per unes festes i no per rehabilitar Princep Benlloch i Santa Coloma. Penós o estil Conxita Marsol???

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477