x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Reportatge

Cita d'autoritats al mirador del Roc del Quer

El cap de Govern i el cònsol major de la par­ròquia van inaugurar ahir el mirador del Roc del Quer dues setmanes després d’obrir-se al públic. Els mandataris van constatar la bona acceptació de l’obra en un acte que va comptar amb la presència dels seus creadors.
L’objectiu era des del Roc del Quer i en ple cor dels Pirineus obrir les valls de Canillo al món, i per això calia fer quelcom únic i gran”. Són les paraules de Raimon Díaz, un dels arquitectes que han dissenyat el remodelat mirador de la parròquia, durant el discurs que va pronunciar ahir en la inauguració oficial del que ha esdevingut el principal atractiu turístic de Canillo. Un acte que va comptar amb la presència de les principals autoritats del país –per no retardar l’obertura del mirador, la inauguració es va fer dues setmanes més tard d’enllestir-lo– que es
  • #3 Josep
    (19/07/16 16:51)

    Escèptic, aquí treballen els treballadors i els empresaris. Els polítics es dediquen a viure bé i a cobrar un bon sou pagat per la resta.

    Respondre
  • #2 Preu
    (19/07/16 12:23)

    Es veritat que ha costat mig milió d'euros?

    Respondre
  • #1 esceptic
    (19/07/16 09:04)

    Les autoritats es passen el dia de ''passeig"... El Tour, Starbucks, ara el mirador, soon la FNAC... i jo hem pregunto, com el de l'acudit....¿qui treballa? No fa seriós, o es que tot s'ho fan entre ells?

    Respondre
3
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts