Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Mobilitat

L'aparcament de Prada de Moles entrarà en funcionament abans de final d'any

L'espai tindrà entre 100 i 150 places d'estacionalment i 5.700 metres quadrats
El ministre d'Ordenament Territorial i el cònsol major d'Encamp, desprès de la firma

El ministre d'Ordenament Territorial i el cònsol major d'Encamp, desprès de la firma

El ministre d'Ordenament Territorial i el cònsol major d'Encamp, desprès de la firma

B.N. / ANA
Actualitzada 14/07/2016 a les 19:51
El ministre d'Ordenament Territorial, Jordi Torres, i el cònsol major d'Encamp, Jordi Torres, han signat, avui a la tarda a l'edifici administratiu del Prat del Rull, el conveni mitjançant el qual el Govern cedeix a la corporació local una parcel·la ubicada a Prada de Moles que servirà com a zona d'aparcament i "complementarà l'oferta esportiva de Prada de Moles", segons ha indicat el cònsol major d'Encamp, Jordi Torres.

El cònsol ha confirmat que "estarà operativa abans de finals d'any". D'aquesta manera, Torres ha precisat que el plec de bases per tirar endavant el projecte "es licitarà en breu" per tal de comptar amb l'empresa adjudicatària de cara al mes de setembre i poder iniciar les obres, que les assumirà el comú i tindran un termini previst que oscil·larà entre els dos o tres mesos, a partir de l'octubre.

Quant al nombre de vehicles que podran estacionar en el nou aparcament, de 5.700 metres quadrats, Torres ha indicat que dependrà de l'aprofitament que es pugui fer del terreny, però en qualsevol cas ha precisat que les xifres es mouran al voltant de les 100 o 150 places.

Pel que fa a la necessitat d'aquest nou equipament, Torres ha posat en relleu que amb aquesta cessió es complementarà la infraestructura de Prada de Moles, ja que tal com ha indicat, "amb els campus i tornejos que s'han organitzat recentment s'ha evidenciat que estàvem mancats d'aparcament en aquesta zona". "Era una necessitat que tard o d'hora s'havia de solucionar", ha admès.

Per la seva banda, tot i recordar que la zona que s'ha cedit estava reservada inicialment per instal·lar el Lycée Francés, el ministre d'Ordenament Territorial, Jordi Torres, ha explicat que com "molt probablement" aquesta instal·lació no serà una realitat a curt termini, "hem decidit tirar endavant aquest conveni". Un conveni, que tal com ha indicat el ministre, es tracta d'una cessió modal i, per tant, "únicament preveu l'ús del terreny cedit com aparcament i sempre que es volgués donar una altra utilitat s'hauria de tornar a parlar i signar un altre conveni". Amb tot, el ministre ha recalcat que amb aquesta signatura "es referma la bona col·laboració entre el Govern i els comuns".
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477