Sans critica que l'anàlisi de la situació del personal del comú arriba tard

Lamenta que els cònsols lliuressin l’organigrama tres dies abans del consell de comú

Sans critica que l'anàlisi de la situació del personal del comú arriba tardFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El conseller del Partit Socialdemòcrata (PS) Joan Sans creu que el document que analitza la situació del personal del comú i ofereix un organigrama detallat de cada departament arriba “quan ja s’han fet tots els moviments que convenien”. Sans xifra en una desena els canvis de personal que hi ha hagut a la corporació local des de principi d’any i afirma que “per la manera de procedir ens han semblat estranys”. “Hi ha casos que han generat dubtes”, remarca el so­cialdemòcrata, i en aquest sentit espera que l’organigrama posi fi a aquesta etapa i “enceti un nou debat” sobre “com ha quedat realment la fotografia després de tots els moviments”.

El conseller de l’oposició, a més, critica que la majoria els va lliurar el document dilluns, tres dies abans del consell de comú, i per tant quan no tenien temps d’estudiar-lo. “El seu objectiu era poder dir al consell de comú que ja ens l’havien donat” quan “no ens l’hem pogut ni mirar”, lamenta. Amb tot, espera poder examinar l’organigrama en detall per “veure sobre paper els moviments que hi ha hagut des de mitjan any passat”, sobretot pel que fa als eventuals i als canvis interns que “hem anat denunciant i que s’han fet sense promoure processos de mobilitat interna”.

Marc pressupostari “tancat”

El cònsol major va afirmar que “no és cert que [els consellers de la minoria] no participessin” en la confecció del marc pressupostari perquè se’ls va convocar a “una reunió amb tots els consellers i l’interventor per explicar tot el marc”. Sans, però, ho nega i addueix que “se’ns va presentar una proposta tancada de marc pressupostari el 10 de juny i el 15 s’aprovava a la comissió de Finances”. De fet, assegura que “molts tècnics de departament ni se’ls ha implicat” i sosté que la majoria “ha perdut una oportunitat única” en excloure la minoria i no deixant participar la població en l’elaboració del marc.

tracking