Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Ordino

Continuen els actes de les festes del Roser

Actualitzada 03/07/2016 a les 06:57
Les festes del Roser d’Ordino comptaran avui amb una actuació de l’Esbart de les Valls del Nord a la plaça del poble, a dos quarts d’una després de missa, i seguiran amb la tradicional plega de roses i torneig de petanca i tir al plat. A les cinc de la tarda, el centre esportiu acollirà la festa de l’escuma i a partir de les sis començaran els balls amb Bugatti que acabaran amb discomòbil de DJ Sorpresa.
Etiquetes
  • #4 Final de fdesta
    (04/07/16 20:30)

    Segons vox populi,es varen atrevir fins i tot d'entrar a la Sacristia de l'Esglesia Parroquial,es varen xarrupar el vi de missa del mosén i varen fer destrosses,tambá a la parada del bus.Andorra está a la fossa.

    Respondre
  • #3 Ramon
    (03/07/16 22:45)

    Totalment d accord amb els anteriors comentaris nomes veure com van deixar el parking de l escola andorrana en penis estat ampolles d alcool etc un vidre trencat de la escola. I que fan les autoritats comunals i serveis de circulacio... Res cada nit del roser es lo nateix. Espero les properes eleccions per dir lo que penso de l accio comunal..

    Respondre
  • #2 Alcoholics
    (03/07/16 10:27)

    Completament d'accord amb fora de lloc,però el més trist de tot aixó,es que molts no tenen ni 15 anys,comencen la carrera molt aviat per convertir-se en alcoholics,jo em demano,¿I els seus pares,no els controlen en aquesta edat? Pobre pais.

    Respondre
  • #1 Fora de to i lloc
    (03/07/16 09:15)

    Molts d'Ordino poble,hem patit,els mals modals,del que es ara la joventud,mùsica forta,borratxeres,vomiteres per tot arreu,vasos i botelles de licor trencades,cridories,conductors inconscients etc,etc.Aquestes son les noves i modernes festes majors.l'any que ve jo i la meva familia,tocarem el dos,es insuoptable.

    Respondre
4
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477