TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Recurs dels expropiats als Vilars contra la indemnització

El comú havia de compensar els privats amb gairebé 129.000 euros

Recurs dels expropiats als Vilars contra la indemnitzacióARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els propietaris dels terrenys que es van haver d’expropiar a la urbanització dels Vilars per eixamplar el carrer i aconseguir que tingués una amplada mínima de vuit metres en tota la seva llargada han decidit recórrer contra la indemnització que va fixar la comissió d’expropiació el mes d’abril passat. La comissió va determinar, dotze anys després que s’iniciés el cas, que el comú havia de fer front a un pagament de 28.885,25 euros als propietaris expropiats.

Ahir el Butlletí Oficial del Principat (BOPA) feia públic un avís per emplaçar totes aquelles persones que hi tinguin interès directe, a presentar-se com a adherents a la demanda instada per Josep Vidal i Josep Guillan davant la secció administrativa del Tribunal de Batlles contra la resolució de la comissió d’expropiació del dia 11 d’abril, i que determinava la indemnització que havien de rebre.

El conegut com a cas Vilars es remunta a l’any 2003, quan el Tribunal Superior va ordenar l’en-der­roc de part dels edificis Vilars I i II en constatar que superaven l’alçada permesa per la normativa urbanística. El carrer on estaven no tenia, en tota l’extensió, l’amplada mínima de 8 metres i per resoldre-ho es van expropiar terrenys de Vidal i Guillan. El 2006 es va fixar una indemnització que els afectats van rebutjar i van iniciar plet judicial. El 2012 el TS els va donar la raó i va demanar que es calculés una nova expropiació que no va arribar fins l’abril passat. El comú havia manifestat l’acord amb la quantitat fixada i la voluntat de pagar, reconeixent que s’ajustava al peritatge fet per la corporació.

tracking