Escaldes-Engordany

Classe magistral de ioga per a practicants avançats i novells

Unes vuitanta persones, practicants de la disciplina i novells, hi prenen part

Classe magistral de ioga
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una vuitantena de persones van reunir ahir al Prat del Roure per participar en una classe magistral de ioga, per commemorar el dia mundial d’aquesta disciplina que uneix “cos, ment i esperit”, en paraules del president de l’Associació d’Andorra de Kundalin Ioga, Eugeni de Santiago. Tot i que el dia mundial del ioga és avui, es va realitzar ahir per fer-lo coincidir amb la jornada dedicada als refugiats i vincular aquesta “ciència” a la pau mundial, segons van explicar.

L’organització va anar a càrrec de l’Associació Indira, de residents indis, i de les diferents escoles de ioga del país. Van començar amb una classe magistral promoguda pel ministeri del Ioga de l’Índia i, a continuació, en van organitzar una altra amb els professors andorrans. La primera va abraçar una disciplina “clàssica”, que “treballa de manera global”, va explicar De Santiago.

Entre els assistents hi havia practicants habituals, novells, autoritats, i professors, que estaven repartits per l’espai per ajudar els menys avesats en els exercicis més complicats.

Classe magistral de ioga per a practicants avançats i novells

Classe magistral de ioga per a practicants avançats i novells

tracking