Consell d'infants

Més sostenibilitat i més esport, les demandes dels infants de Sant Julià

Els alumnes de l'Escola Andorrana i la Francesa han celebrat el darrera Consell d'Infants del curs

Consell d'Infants de Sant Julià de LòriaM. B. / ANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els alumnes de l'Escola Andorrana i la Francesa de Sant Julià de Lòria han celebrat aquest dilluns el darrer Consell d'Infants del curs amb dues noves propostes. Per una banda, els del sistema andorrà han presentat el seu treball d'estudi de l'esport i la seva pràctica, incidint en la importància de l'esportivitat tant a fora com a dins del camp, i demanant als pares i al públic en general, evitar els enfrontaments i respectar les normes de cada esport.

Pel que fa als alumnes del sistema francès, han treballat una reflexió sobre els problemes que ocasionen els residus al medi ambient i les possibles solucions que estan a l'abast de la ciutadania com la reutilització o el reciclatge, amb l'objectiu de salvar el planeta.

El cònsol menor de Sant Julià de Lòria, Julià Call, ha agraït als nens la seva contribució per millorar la parròquia, i ha recordat que a demanda seva ja s'ha posat en marxa un pipican. Actualment, s'està treballant amb altres dues propostes dels infants com són la creació d'un espai jove -possiblement a l'Hotel Glòria-, i l'ampliació de les parades de l'autobús dels quarts afegint-hi una a la mateixa plaça Major.

A més, durant la sessió, Call ha assegurat que aquesta edició del Consell d'Infants ha estat “rica en novetats” per la integració d'Unicef que permet treballar de forma conjunta a tots els consells d'infants del país, i pels canvis en la mecànica de treball involucrant més la participació de les classes. A més, també ha tingut unes paraules de comiat per a l'Escola Espanyola, que a partir del proper curs es traslladarà al centre integrat Maria Moliner d'Escaldes-Engordany.

Consell d'Infants de Sant Julià de Lòria

Consell d'Infants de Sant Julià de Lòria

tracking