x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Escaldes-Engordany

Més d'un miler de comensals celebren els 38 anys de la parròquia

Es van repartir prop de 1.200 racions d'arròs durant el dinar popular

Dia de festa a Escaldes-Engordany

Durant la jornada hi va haver activitats per a totes les edats. A l'arrossada es van repartir més de 1.200 racions.

Xavier Pujol Xavier Pujol
Actualitzada 20/06/2016 a les 13:22
Escaldes-Engordany va celebrar ahir que fa 38 anys que és parròquia. La jornada va comptar amb activitats per a totes les edats, entre les quals la tradicional arrossada popular que va congregar més d’un miler de comensals.
Entre els assistents a l’àpat popular hi van ser presents els consellers de la majoria i minoria comunal, així com els ministres Èric Jover i Xavier Espot, i els consellers generals Víctor Naudi, Rosa Gili i Miquel Aleix. Mentre s’acabava de coure l’ar­ròs, al mateix parc de la Mola, els assistents van poder gaudir dels balls populars dels joves de l’Esbart Santa Anna. La ballada va anar precedida de l’entrega del pin commemoratiu del comú a la padrina del 2016 de la parròquia, Maria Hernández, mentre que al voltant de la gran paella d’arròs ja s’hi començava a fer cua. Un quart d’hora abans de l’hora prevista per a l’inici del repartiment, ja hi havia prop d’un centenar de persones esperant mentre que les taules començaven a omplir-se. En total, segons els organitzadors, es van repartir prop de 1.200 racions.
La celebració del dia de la parròquia va seguir a la tarda amb un espectacle infantil i un ball. Prèviament, al matí, s’havia fet un circuit d’educació viària i una ballada de sardanes. Escaldes es va constituir un 14 de juny però la celebració sempre es posposa al diumenge més proper.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts