Carmona veu “molt possible” més externalitzacions al comú

La consellera de la minoria tem especialment per l’alberg de la Comella

Carmona veu “molt possible” més externalitzacions al comúFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La consellera de la minoria comunal del PS a Andorra la Vella Dolors Carmona considera que és “molt possible” que la majoria opti per dur a terme més externalitzacions després de canviar ja el servei d’higiene. “En el seu moment van dir que no externalitzarien cap servei i al cap de quatre mesos ja s’ha fet amb higiene”, va apuntar, tot afegint-hi: “On arribarem? No ho sabem.” Amb tot, veu molt probable que hi hagi altres serveis que segueixin el mateix camí. Per exemple, l’alberg de la Comella.

“Fa temps que se’n parla”, va indicar, per deixar clar que des de la seva formació es considera que “és un patrimoni que té la parròquia que segur que no s’ha potenciat prou”. Des del seu punt de vista, “que es pugui externalitzar o vendre és pa per avui i gana per demà”, ja que “potser és una despesa que el comú es pot estalviar, però si després quan la volem utilitzar l’hem de pagar, digui’m vostè”. Carmona assegura que en aquests casos “cal ser molt curosos” i que hi ha “instal·lacions o serveis” que una comunitat ha de tenir. Així, la seva solució passa per “potenciar més” aquest tipus d’infraestructures. L’alberg “és la nostra entrada natural al Madriu. Si tens una instal·lació amb unes condicions òptimes, en un lloc ideal, pots potenciar també el turisme de natura i potencies el coneixement de la vall”.

Carmona considera, a més, que més enllà dels turistes cal potenciar aquest ús entre la gent del país. “La gent d’aquí també genera riquesa. No hem de pensar només en els de fora”, va assegurar, afegint que “hem de vetllar també pels treballadors d’aquí que també aporten beneficis”.

tracking